amatoryus adlı üyeden alıntı

Hepsini takip edin %90 ı öylece duracak. Bunlar domain piyasasını hareketlendirme çabalarından başka bir şey degil bence


Bir haber uydurup reklamlarını yapmış oluyorlar işte. Bende sizin gibi düşünüyorum . Pek inandırıcı gelmiyor ki domainin sonra ki durumuna bakınca da bizi haklı çıkarıyor . Hiç bir projede kullanılmamış çoğu atıl durumda duruyor ya da tekrar satışa çıkıyor.

Ben bu parayı etmez de demiyorum eder ama genelde bu tür haberler viral amaçlı çıkarılıyor.

Bu forumdan 8000 yada 18000 euroya dandik bi alan adını hollandalılara satan bi çocuk vardı. Deri çanta aksesuar falan yapan ultra elit bir markanın satış sitesi yapılmıştı.

Ben hayatımda bir kaç alan adı satabildim birinden 400 lira aldım birinden site de kurarak 5000 lira aldım bir kaç tane de 50-250 arası satışım oldu, bir tane de 850 lira teklif alıp son anda satmaktan vazgeçip site kurduğum oldu. Bir tanesi hariç hiç biri .com değildi. Neredeyse hepsinin tüm uzantıları doluydu. Hepsinin ortak noktası keyword domainlerdi aranma hacimleri yüksek iş yapacak şeylerdi. Markalaşacak kısa .com domainlerime selam veren dahi olmadı . Gaza gelip işe girecek olan varsa keyword domainlere baksın.

Yalan olmasın markalaşacak .com bi domainime yanılmıyorsam bir teklif gelmişti ama ya satmamıştım/vazgeçmişti yada üçkağıtçı mı öyle bir şey çıkmıştı. Çok oldu bu mevzuyu unutmuşum.