diğer konuda sordum ama bu konu tam yeriymiş galiba. bir kere de burda sorayım hocam.

Üstad rica etsem benim yerime Rıfkı'ya bir sorum var iletebilir misin? cevaplarsa çok makbule geçecek.

soru şu : sıfır site açıyorum. özgün içerik giriyorum. içeriklerin bir kısmı 50 kelime bir kısmı 30 kelime bir kısmı 200 bazıları da 200+ kelime. sürekli içerik giriyorum. içerikler %100 özgün olmasına rağmen sanırım rıfkı ya da onun kankaları ben hızlı içerik girdiğim için siteyi kara listeye alıyorlar. sitenin hiti hızlı içerik girmeye başlamadan önce 500 tekil iken içerik girmeye başladığım gün hit 0 a düştü ve içerik girmeye devam da etsem içerik girmeyi bıraksam da bir türlü hit gelmez oldu. webmaster toolsdan baktığımda da aranan kelimelerde gerilemişim hatta aranan kelimem kalmamaya başlamış. kısacası koskoca google hızlı içerik giriyorum diye %100 özgün siteyi neden filtreye sokuyor. rıfkı bu konuya ne diyor acaba?

Not: bir tek site değil en az 10 sitede bunu denedim.özgün de olsa hızlı içerik girilmeye başlanırsa site filtreye giriyor.Neden böyle bir şey oluyor çözemedim.


bana gün içinde 5 10 içerik girin ya da içerikler arasında 1 saat olsun demeyin lütfen. benim merak ettiğim forumlarda da binlerce içerik aynı anda girilebiliyor onlara birşey olmuyor da benim wordpress bloklarımda neden böyle bir şey oluyor bunu merak ediyorum.