Kaplan adlı üyeden alıntı

Tabii ki son paragrafımda buna değinmek istedim zaten az da olsa. Eğer ciddi düşünülürse bu proje o kısımları iyice araştırmak ve bir avukattan yardım almak faydalı olacaktır.

Kişisel düşüncem, ben projeyi yaparken bağışı kendim toplamazdım. Yani sitemde mesela "Tomurcuk Vakfı" bölümü olurdu. Giren kullanıcı vakıf hakkında bilgiler, fotolar, videolar, vb bilgileri inceler. Sitenin belirli bir bölgesinde ki paketleri inceler "5li 1lik Paket", "10lu 1lik Paket", "20li 1lik Paket", vb. ve bağış butonunu koyarım. Bu bağış butonu Tomurcuk Vakfının kendine bağış sayfasına yönlenir.

Ve altına notumu düşerim. Her yapacağınız birlikte paket değerinde ki bağışlarınızın makbuzunu bize ilettiğiniz takdirde hediyelerinizi ileticez vb gibi.

Adam 5li 1lik Paket olarak 5TL bağış yapacak. Tomurcuk Vakfı'nın adama vermiş olduğumu yada göndermiş olduğu makbuzu size iletmesi yeterli olacaktır. Saat, tarih ve bilgiler zaten makbuzda olacaktır.

Tabii ki bu sadece taslak ve düşünce. Bunun dediğim gibi iyi düşünmek ve tasarlamak gerekli.

Bu bağış yapan kişilere verilecek hediyeri bizim göndermemiz gerekir bunun bide ulaşım bedeli olacak. Olaki site tutarsa adwords gibi para gidecek cebimizden her bağış yapan için :) burada asıl bağışı ben yapıyor olacam .. Evet dediğiniz gibi fikir güzel topluma yararlı ama araştırıp genişletmek lazım .. Teşekkürler yeniden..