-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
web
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadas merhaba bu konuda fikirlerinizi almak istiyorum. Bu ise yeni girdim amacim wordpress uzerinden blog siteleri kuracak kadar bu dilleri ögrenmek. Html, Css ve Java dillerini calismak istiyorum. Html ye basladim. Yalniz kafami kurcalayan kisim bir wordpress sistemli site kurmak icin htmlnin temelinden mi baslamam gerek zaten basladim sayilir fakat sanki bazi kisimlar pek ihtiyacim olmayacak gibi geldi. (Yaniliyor muyum?) Mesela ne basit örnek sitemi kurarken tema turkcelestirmesinde bu dillere hakim olmam gerekiyor bu yadsinamaz bir gercek peki html en temelden almak cok mu gerekli? Yani isin özeti hangi kisimlar üzerinde daha cok durmaliyim. Tesekkurler simdiden...
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
75, (%100)
Kardeşim html de sadece bir şeyin iskeletini nasıl oluşturacağını iyice ögren.Css'i iyi bilmen yeterli olur diye düşünüyorum.Zaten kodlaya kodlaya herşeyi öğreniyo adam :)
Wordpress/Php/React/Laravel/Codeigniter/Woocommerce işleriniz için Pm atınız.
www.tayfunguler.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
75, (%100)
Bende ilk zamanlar senin gibiydim yön width height değerleyirle başladım şuan yapamadığım şey yok :)
www.tayfunguler.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
75, (%100)
İnşallah kardeşim.İlk kodladığım temayı geçen gördüm gülümsedim o kadar geliştirmişim kendimi yani.Gelişmeyede devam ediyorum işte.
www.tayfunguler.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
iş ilanlarında görüyorum bazen adamlar grafikerlerde bile css&html bilgisi istiyorlar.
web tasarım işiyle uğraşanlar ya da uğraşmak isteyenler için css ve html öğrenilmesi zorunlu bir dildir.
bir wp site kurmak için html i temelinden mi öğrenmem gerek demişsin. site kurmak için html css vs öğrenmene gerek yok fakat ben tema kodlarım diyorsan evet css html php ayrıca wpye hakim olmalısın.
javadan kastın da javascript sanırım
ozergul.net/com