Şaka mı bu? Pagerank 9 domain 3000 tl'ye verecekler sen de düşüneceksin. 3 milyon dolar falan desen neyse :)
Bu arada pagerank güncellenmiyor diye algoritmadan kaldırıldı anlamına gelmez, sadece bize göstermiyorlar.
Bu arada pagerank güncellenmiyor diye algoritmadan kaldırıldı anlamına gelmez, sadece bize göstermiyorlar.
3000 lira ucuz mu ? ortada dolanan pr9 domainlerin tamamı trişka çok daha ucuza alan birini tanıyorum forumda da üyeydi bişey muslimbişey.com du yine bi bişeythemes.com gördüm pr9 bunlar 500-1000 lira arası hemde güncellemeden hemen sonraki aylarda el değiştirdi alanlarda zaten tanıtım yazısı satanlardı. 7-8 deseniz zebil gibi ama alın bi tanıtım yazısı deneyin sitenize hiç bir etkisi yok. oysa backlink ağı çökmemiş değerinde bir pr7 domainden alınan tek bir tanıtım yazısı eğer dehşet bir rekabet yoksa sizi ilk sıralara getiriyor.
Evet sadece bize göstermiyorlar bu doğru işe de yaramaya devam ediyor ama ne koşullarda işe yarıyor ? bahsettiğim gibi alt yapısı sonlanmış çökmüş bir pr9 bir işe yaramaz bu ortada dolaşan satılan domainler de hep o cinsten bir işe yaramaz. pr3 görünüp pr7 değerine ulaşmış da olabilir pr9 görünüp pr0 a düşmüş de olabilir bunu anca hitten sıralamasından backlinklerinin analizinden anlayabilirsiniz .
Ek Olarak:
pagerank9-10 domain alıp php wordpress tarzı bir site kurup optimizasyonları ayarlayıp hızlı açılması ve sayfaların hızlı açılması için hem optimizasyonu kod hatalarını giderince ve iyi bir sunucu yaptıkmı sosyal medyadada wordpress entegrasyonu yapınca dışardan seoya gerek yok diye düşünüyorum çünkü zaten pr9-10 bir domaine dış seoya çok gerek yok diye düşünüyorum. sosyal medya üzerinden hitle siteyi güçlendirip heryere getirilebilir
yanılıyorsun öyle bir dünya yok , bu düşünceyle alacaksan alma parana yazık bunu tahmini değil çok çok emin olduğum bir konu olduğu için böyle söylüyorum