Merhaba, değerli wmaraci.com üyeleri bugün de birazcık sitemize koyduğumuz veyahut başka bir sitenin koyduğu reklamlardan bahsedeceğim. Yani şu tıklama başı olanlardan sponsor şeklinde değil. Öncelikle sizlere şu soruyu sormak isterim, bilmediğiniz bir konu hakkında arama yapıp bir siteye girdiniz bilgiyi okudunuz ve yararlandınız yazının altında bir google reklamları var aranız da kaç kişi tıklar? Tabiki kolay bir tahmin olacak yaklaşık %90 ı tıklamayacaktır.

Bu konu hakkında düşünüyorum mesela ben bir siteye girsem yararlanamasam bile bi 10-20 krş kazansın derim. Kaçınız ücret karşılığı olmadan yorum yaptı ki? Sırf içerik için olanlardan, şu link için yorum yapanları kast etmiyorum. Düşünsenize bir empati yapmayı bir siteye girdiğiniz de kendi sitenizmiş gibi davranmak bence çok kolay sizce de değilmi? Herkes konular açıyor 1000 ziyaretçi var 10 tık alıyorum ondan sonra bir kişi çıkıyor reklam yerleşimi yapıyor alıyor parayı geri 10 tık artıyor 20 tık oldu 1000 kişi içinden reklam yeri değişse en fazla ne olacaktı ki yani ne bekliyordun iyi ki herkes senin gibi bencil değil kardeşim. Sonra ee ben herkesin tıklıyorum bana tık gelmiyor diyeceksin bundan sonra da bi sabr etsen insanlar sabr dan dolayı kaybediyor.

Sabırsız olduğumuzdan kazanamıyoruz, hep sabırsızız sitemiz 2 hafta oluyor adsense başvuruyum mu? :D Bunlara harbiden pc başındayken gülüyorum çoluk çocuk oyuncağı değil ki bunlar bi bekle 1 ay olsun ondan sonra seve seve kabul edecek seni. Sonra 1-2 ay olunca herkes den tanıtım yazısı link alıyor batırıyor yok internet den para kazanılmaz, aa şu üyeye bak ne kadar kazanıyor. Ee kardeşim kazanır tabi normal bir işdeyken napıyorsun sen? Sabah 8 akşam 5 çalışıyorsun ve maaş alıyorsun.Sen ne kadar ilgileniyorsun en fazla 10-20 dakika ona da içerik ekliyorum bazen eklemiyorsun bilene :)

Bi aç bir saat ilgilen. Satmak için açıyorsan açmamanı tercih ederim zaten. Hedef koy kendine buda kendi çapında olması gerek. Sonra sen yatıcaksın da gelecek zaten paralar. Herşeyin başı sabr da yatıyor. Bir de bu işlere şans diyenler var öyle bir şey olur mu yav. Şans değildir. O zaman ben çok şanslı insanım bi site açayım yarın milyondolarlarım mı olacak. Şans felan değil senin azimin olsun öyle 1 haftalık 1 aylık değil bu benim yeni bebeğim de ya her gün mamasını ver 2-3 saat de bir yeter hani zaten 1,5 yaşında kendi yürüyecek :D İş burda yatıyor seversen yaparsın. Ne demişler "Hiç kimse başarı merdivenlerine eli cep de çıkmamıştır!"