armoniy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Mimarlık Adayı
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Hocam dediğim gibi pek yardım edebilecek çıkmaz ben bilseydim ederim o yüzden ücretli destek alırsanız daha sağlıklı daha kesin sonuç olur ***da araştırma yaparsanız bu işi gerçekten sağlam yapanlarla anlaşma sağlanabilir
Not : benim size attığım linkle önerdiğim kişilerle alakam yoktur oyüzden isterseniz ***dada bakın amacım size yardımcı olmak.
iyi çalışmalar dilerim hayırlı ramazanlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Serbest çalışan
-
-
Ad Soyad
F** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kardeşim bende senin gibiydim bende sitemi google newse sokmak için uğraştım ama sonç alamadım arkadaşın dediği gibi yaptım r 10'da Sonokey nickli şahısla iletişim kurdum kimse tavsiye etmedi bana o arkadaşı kendim buldum konuştuk ödemede anlaştık bana göre makul bir fiyattı bana tek dediği sabırlı ol sadece özgün haber at beni acele ettirme dedi kendisi için bende tamam dedim yaklaşık 2 ay boyunca iha dan aldığım haberleri elimden geldiğince özgünleştirip siteye attım yaklaşık 650 içerik oldu başvurduk 2 gün içinde sitem newse dahil oldu iletişim kur istersen
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ziraat Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
ben adsense kaydından anlarım. Google newse 500 TL'ye ***'da sonokey adlı rumuz link vermek yanlış olur. orada referanslı baya yapar. Ben çok duydum adını.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Serbest çalışan
-
-
Ad Soyad
F** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
valla benim onunla bir maddi bir bağlantım yok ama bir minnet borcum var gerçekten gurur meselesi yapmıştım siteyi newse sokmayı bana o yardım etti.bu yüzden yazdım adını
yanlız şunu söyleyeyim google newse girmek hiç bir işe yaramıyor eğer siteniz zayıfsa neye göre zayıf olunuyor bilmiyorum ama ben newsen hiç bir faydasını görmedim çünkü denilenlere göre sitem çok zayıfmış sitem google aramalarında news bölümünde bir türlü çıkaramadım
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Serbest çalışan
-
-
Ad Soyad
F** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
valla sitem çok zayıfmış ne demek bilmiyorum yani az biliyorum site tanıtım yazıları backlinkler v.s. verecekmşim