Creative adlı üyeden alıntı

Kim ne derse desin..En çok kazandıran sektor p0rno sektörüdür.

Ama yemesi haramdır.Hem yüklerken günaha giriyorsun,hemde senin vesilenle izledikleri için günaha giriyorsun.Kazandığın parada huzur getirmiyor.Kazandığından çok veriyorsun.


Yemek fırsat olmaz :) o işler öyle kolay değil deli paralar dönüyor zaten parası olmayan bir adamın açıp para kazanabileceğine ihtimal vermiyorum rekabet ne diye sorarsanız size o sektörü gösterebilirim aklınıza gelecek her pislik yapılıyor ve mübah görülüyor anti seo falan haddi hesabı yok az yükselseniz açık bulup tehdit edenler doluşuyor vs. illegal tüm sektörler zordur .

Bence illegal olmayan sektörlerde çalışıp hem kafa olarak rahat olmak hem bu pisliklere maruz kalmamak hem başka proje keşfettiğinizde satıyorum dediğinizde satabilmek lazım . Prn değil ama benim de bir illegal sitem var aylık ölüsü 5k getiriyor en kötü zamanda iyi zamanlar 10k falan çok rahat görüyor . Satmaya kalksam 30k veren olmaz çünkü illegal ama legal olsa 50k istese hemen alıcı bulur satar.

Legal ve özgün fikirler arayın bence illegal çıkmaz sokak gibi bişey. Hem girişi zor hem çıkışı zor

Ek Olarak:

Burak Türk adlı üyeden alıntı

Peki kimsede olmayan şeyleri yani misal codecanyondan uygulama alıp yayınlasak hukuki sorun çıkar mı?


İllegal olarak sahibinin izni dışında bunu yapacaksanız ve dini açıdan karşılığını önemsiyorsanız prndan ne kadar günahsa bu da o kadar günah kul hakkı yemiş olacaksınız. prnnda da içeriğin günahından bağımsız ( bunu yok bile saysak ) filmin videonun yapımcılarının telifinden dolayı da kul hakkına girmiş olacaksınız :)
prnn günah diyerek wareze girişmek mantık alır şey değil :)
Film sitesi de aynı şekilde kul hakkına girmektir benzeri tüm kendine ait olmayan içeriği paylaşarak yapılan işler kul hakkına girmektir.
herkes yapıyor bahane değildir , sahibi uyarırsa kaldırırm da bahane değildir.
yolda bulunan para gibi siz sahibini aramakla mükellefsiniz film için konuşalım her filmin yapımcısına ulaşarak izin almanız gerekir aksi takdirde sormadan paylaşmak da kul hakkıdır . bunu para için değil zevk için yapsanız da kul hakkıdır birilerinin emeğini zayi etmiş oluyorsunuz .
Tabi herkes kendinden sorumludur

Ek Olarak:

PLobcyX adlı üyeden alıntı

Polis vs. korkusu olmasa girilmeyecek sektör değil aslında.


polislik pek bir iş yok bir kaç önlem almak yeterli oluyor ya hem şöyle düşün zaten hapishaneler ağzına kadar dolu daha yakalaması olan milyon insandan bahsediliyor, mahkemeler falan dosyalara yetişemez durumda. polis desen önündeki dosyaları bitirmeye kalksa bile 2 sene falan hiç yeni suç dosyası almadan çalışması gerek vs.

Yani bunca işin arasında illegal sitecileri almaya kalksalar koyacakları yer de yok uğraşacak kalifiye polis de yok vs. o yüzden yol veriyorlar . Büyük bir suç işlemedikçe ve siyasi bir suça bulaşmadıkça internetten dolayı başın ağrımaz diye düşünüyorum

Amerikan domain firması çakma isimle domain al
İngiliz redstation yine çakma isimle bir server host falan neyse ayarla
Bir kaç da pc de önlem al tamam işte kim nerden bulacak ? işi gücü bırakıp millet seninle mi uğraşacak :D