darkthepro adlı üyeden alıntı

gta 5 kaç saat oynadınız Allah aşkına söyleyinde bilelim ben erişime açıldığından beridir hikaye ve online oynuyorum oda yeni oyunların çıkmamış olmasından güya optimize edilmiş falan fistan pc versiyonu için 2 yıl beklendi konsoldan rebuild edilmiş pc uyarlanmıştı adam gibi eleştirmeye gelince tek kaçış yolunuz onlar birmi o zaman kendiniz yapın oluyor peki neden 2 yıldır ubisoft en iyi yapıncı olarak bir sürü ödül alıyorda niye rockstars alamıyor adamlar 1 yılda onlarca projeye adım atıyorda rockstars 7 yılda bir yapabiliyor ,2013 yılından beridir adamların bugları düzeltmeye niyeti yok, 2013 yılından beridir çoklu modunda 5 heist görevinden başka bir şey yok oyunda hilecilerin bulunmadığı oturum yok , adamlar türkçe desteği vermiyor bir sürü insan support merkezinde haftalarca cevap bekliyor , ve siz hala eleştirmeden uzak sadece savunmaya yöneliksiniz çıkın o zaman bunlar yok deyin

Kardeşim sen cevap versene önceki mesajında yazdıgın oyunlarla gta v bir mi ?

Gelmiş burda atıp tutuyosunuz. Bide diyosun eleştirmeye gelince kaçıyosunuz. Ben Rockstar da calısmıyorum ve onlardan para almıyorum savundugum için. Sadece mantıklı düsünüyorum senide mantıklı düsünmeye davet ediyorum.