-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Satınalma sorumlusu
-
-
Ad Soyad
M** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar Merhaba;
Benzer konular var fakat ben gerçekten acemiyim o yüzden konu açma ihtiyacı hissettim lütfen mazur görünüz.
Öncelikle şunu söyleyeyim,ilk sene için 5gb alanlı,sınırsız trafikli ücretli bir hosting alacağım,Tr'nin ünlü ve büyük firmalarının birinden.
Bunun için responsive,çok civcivli olmayan sade,hızlı açılan,ileride site tutarsa reklam alabileceğim altyapıda,seo ya uygun,yönetim panelli,100tl bandında ücretli bir wp teması bakıyorum.
Sitenin içeriği ilk 1 sene sadece bilgisayar teknik yardım üzerine olacak.Bu konuda elimde yüzlerce sayfa girebilecek data var,ve 2015 sonunda en az 1000 sayfa özgün içerik girmeyi planlıyorum.
Yorum olayı benim için önemli,karşılıklı yorumlara cevap-soru olması süper olur.
Bu içerik tatmin etmezse sitenin içine birtane de ücretsiz forum kurabilirim.
Bunun için tema önerilerinizi yazmanızı rica ediyorum.
Herkese iyi forumlar,teşekkürler...
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
39, (%97)
Hocam öyle bir şey bulursanız banada söylerseniz minnettar olurum :) themeforest bakabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Satınalma sorumlusu
-
-
Ad Soyad
M** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar gözünüzde çok mu büyüttünüz?Ben insanların bilgisayarlar ile karşılaştıkları sorunların cevaplarını içeren bir site yapacağım.
Birebir örnek vermem gerekirse askleo.com
Ha tabi bu kadar büyümeyi hayal bile etmiyorum ama mantık böyle olacak.
Yorumlardan gelen sorulara istediğim kadar yardımcı olamazsam da ufak bir forum da eklemeyi düşünüyorum.
Örneğin x bir program kurulurken şu hatayı verdi,onun çözümünü yazı ve birkaç görselle paylaşacağım makaleler olacak.
Ha bu kadar çok datayı nereden bulacaksınız diye soruyorsanız,uzun zamandır üye olduğum bir forumda 1000 değil belki 5000 tane böyle paylaşımım vardır hepsi kayıtlı bilgisayarımda.Onları kendi websiteme ekleyeceğim.
Çok büyük bir proje olduğunu şahsen düşünmüyorum ama tabi cahil olduğumu söylemiştim bu işlerde,siz öyle diyorsanız öyledir.
O zaman bütçeyi daha da zorlayabilirim,örnek verirseniz sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Satınalma sorumlusu
-
-
Ad Soyad
M** H**
-