MaMiFilm adlı üyeden alıntı

Interstellar gibi bir filme bu tür eleştirileri görünce üzülüyorum.

açıkçası beni hiç tatmin etmedi yapımcının önceki filmi başlangıç gayet güzeldi fakat yıldızlar arasında hep aklımda bu kadar mantık hatası olmaz diyordu adamın kordinatlarını almak için oraya gitmiş olması gerekiyordu fakat gitmeden nasıl adam kordinatları vermek için orada olacaktı , sonra kara delik meselesi kara delik o kadar güçlüdür ki ışık bile kara delikten kaçamaz singularity denen olayda karadelik etrafında madde çarpıntıya uğrar yani hızlanır ve madde bozulur atomlara ayrışır fakat gemi gayet girdi bir yerden sonra dayanamadı buda çok saçmaydı yok işte kara delikte 5. boyut varlıklarıyla konuşmuş vs vs saçma, adam 120 yıl uzayda geçirdi kara deliğe girdi ya şu işe bak kurtarma gemisi nerde buldu ? kara deliğe mi girdi yoksa 5. boyut canlıları mı bıraktı ? adam 120 yıl sonra o kadar uzayda kalsa bile maşallah çok güzel yürüyor ve hala hayatta o kadar yılda gene hücreler yaşlanmış olur evet biraz daha geç ama olur full saçmalık daha neler neler google mantık hatalarınıda aratırsanız diğer insanların gördüğü ve filime dair yapılan mantık hatalarını fark edeceksiniz bide böyle izlemeyi deneyin açıkçası izlerken sorguladım her filme yapmam ama bu filmde o kadar çok gördüm ki haliyle böyleydi