MaMiFilm adlı üyeden alıntı

Çok yanlış bir gözle bakıyorsunuz, daha önce dediğim gibi son bir kez daha söyleyeyim filmi film olarak izleyin, bu bir belgesel veya bilimsel bir araştırma değil, bu yüzden gerçeklik aramayın. Ayrıca 120 yıl geçti diyorsunuz ancak gidilen gezegenlerde akan zaman ile dünya üzerinde akan zaman aynı değil. Yani orada geçen bir saat burada 10 yıla denk gelebiliyor, bu durumda adamın nasıl yaşlanmasını bekliyorsunuz? Sonuçta o adamın gerçekliğinde sadece bir kaç gün geçmiş olmasına rağmen dünya gerçekliğinde yıllarca zaman geçmiş durumda. Ayrıca ışık hızı formülüyle bu durum ne alaka onu da anlamadı? Christopher Nolan'a gelince, adamın şu ana kadar çektiği 9 - 10 filmin 6 - 7 tanesi başyapıt olarak kabul ediliyor, top 250 listesine giriyor. Filmi beğenmemiş olabilirsiniz, tarzınıza hitap etmiyor olabilir ancak bu durum haksız eleştiriler yapmanıza hakkınız olduğu anlamına gelmez.

niye bilim kurgu değil mi ? niye öyle bakmayayım adı bilim ve kurgu bazılarını bilme dayandırıp bazılarını kurgulamıyor mu? ee bilime dair eleştirmek yanlış değil o zaman ona bakılırsa Yenilmezlerdede çok mantık hatası vardı ultron interneti ele geçiriyordu niye jetlerini yada robotlarını yok etmiyordu buradada mantık hatası, bir mantık hatası bir filmin animasyonları gibidir kötü olursa kaliteside kötü olur 5. boyut vs gibi şeylere bir şey demiyorum fakat adamın oraya gitmesi için önce geleceğe gidip sonra geçmişe gidip kendine kordinatları vermesi lazım ee ne ara gitti geldide verdi, kendi ağzınızla söylediniz yıllar geçmişti 120 yıl adamda yanlış hatırlmamıyorsam 30 yaş üstü dediğim gibi gerçek olarak uzaya giden astronotlar dünyaya gelince terapi görürler vucut ve göz olarak çünkü çekimsiz ve güneş ışınlarının direk maruz kalma zarar veriyor ki haksız bir eleştiri değil beğenmedim mantık hatasıda çoktu diyorum tek ben değilim bunu beğenmeyen çok %10 falanda değil daha fazla bu kadar kendinizi germenize gerek yok durum basit eğer filmi izledikten sonra sorgulamıyorsanız eleştiri yapmayı bilmiyorsunuz demektir buda benim olumsuz eleştirim olumlu eleştiri olarakta filmin normal kalitede olduğunu ve yapımcının daha önceki yapımlarının daha iyi olduğunu söylüyorum bu kadar basit