darkthepro adlı üyeden alıntı

e hani en çok satan firma olarak popüler görülüyordu , haritalarla mı kıyaslama yapıcaz o zaman h1z1 haritası dayz den büyük olacak o zaman h1z1, dayz döver mi oluyo ? abi kavgası mı yaptırıyoruz adam oyunları çıkarıyor mu çıkarıyor , o zaman ubisoft 1 yılda çıkarttığı 5 oyunun satış rakamlarını toplayalım yada performans ve destek hileci oranlarına bakalım hangi oyun bu konuda daha iyimiş sonuçta kıyaslamanın böyle yapılması lazım onun haritası daha büyük ya, pc oyunları oynayış, içerik , grafikler, efekler, performans , gibi şeylerele kıyaslanıp puan veriliyor , e teknoloji gibi bilgisayarlarında satış rakamlarına bakılmıyor, özellikleri, tasarımı , performansı, yorumları, fiyatına baklıpta alınıyor rockstars yaptığı bazı oyunlar aynen böyle fakat max payne ve red dead gibi güzel oyunlarıda var yinede seri haline gelmiş oyunlarda gidip bir gta v oyunlarının güncelleme yada sayfa yorumlarını okuduğunuzda böyle şeyleri göreceksiniz daha bugün azizliğine uğradım güncellemeden sonra arkadaşlar çağırdı gireyim dedim online hesabım durmuyo resmen karakterim gitmiş neymiş güncellemenin sahip olduğu bug mış yeni bir karakter yapılandırmamı istiyor bakalım gene düştük supportun eline inş 1 ay sonra cevaplıcaklar

Hocam kusura bakmayın siz oyununuza bakın rica ediyorum. Beğenmediğiniz şirketin oyununu da almayın oynamayın. Az önce bir konuda daha gördüm gereksiz saçma sapan bir tartışma başlatmışsınız. Yaklaşımlarınız aşırı saçma ve yanlış.