öyle düşünüyorsunuz ama, haritaları bile karşılaştırdığınız zaman hepsini toplayın gta kadar bir harita etmiyor. GTA 5 deki yapay zeka şuan hiçbir oyunda yok ki eğer işi minnacık ama mınnacık biliyorsanız yapay zekanın ne kadar zor olduğunu bilirsiniz. Ubisoft çıkardığı her oyuna 1 hafta geçmeden gb boyutlarda her hafta düzenle olarak kritik güncelleme atıyor. eğer crack li oynamazsanız oyunları ubisoft'un her saniye bir hata kapatmaya çalıştığını göreceksiniz. GTA yapımı ile diğer oyunları karşılaştıramazsınız. Oyun tamamen yapay zeka üzerine kurulu
ben ne diyorum siz ne diyorsunuz orjinal oyun resmi atmışım siz gene döndünüz dolaştınız haritaya geldiniz , kendi ağzınızla söylüyorsunuz gta nın hata kapatma bug kapatma gibi bir olayı yok ubisoft oyunlarımda var adamlar sorun olduğunda hemen halletmeye bug kapatmaya çalışıyor gta 5 te 2013 yılından beri yeni buglar dahil hala aynı buglar duruyor tek yaptığı şu ana kadar yeni dlc ve anti hile sistemi getirmek oldu hile sistemi ne kadar çalışıyor muamma harita konusuna gelecek olursak dediğim gibi o zaman h1z1 devasa boyutta haritalara sahip olacak arkasındada sony var o zaman h1z1 gta 5 daha iyi böyle bakarsanız o zaman böyle olur, ben yapay zekasına laf etmiyorum ben oyundaki buglara, hile sorununa, performans sorununa, oyuna getirilmeyen yeni içeriklere, support sistemine laf ediyorum hile sorunu muazzam seviyede buglar oyunu bazen oynanmaz hale getiriyor o kadar oynayıştan sonra yeni içerik olmadığı için yavaş yavaş sıkıcı hale geliyo hani bana orjinal diyorsunuzya oynamadığınız aşikar bi oynasaydınız hikaye modunu tamamen birde onlineda 200 lvl kadar gelin o kadar saat oynayın sonra içerik ve oyun değerlendirmesi yapın hileciler, performans, bug sorunları gta 5 yeni güncelleme sorunlarına göz atın göreceksiniz yoksa harita böyle satış rakamı böyle demesi kolay