Bahsimeguven adlı üyeden alıntı

Bir sitenin üst sıralara çıkmasının yolu sadece seo şirketlerine para ödemek, backlink satın almak, tanıtım yazısı satın almak değil bana göre

Bu 3 ünden en etkili hangisi derseniz, benim şahsi görüşüm pr değeri yüksek ve sitenize hitap edeceğini düşündüğünüz yerlerden tanıtım yazısı alabilirsiniz Yoksa kendi seo optimizasyonlarını, backlink fonksiyonlarını sizde yapabilirsiniz

Siteniz kategorisindeki sitelerde yer alan yazılara yorum yaparak, page rank değeri yüksek sitelerden ücretsiz anahtar kelimelerinize link atayarak buradan görebilirsiniz anahtar kelimelerinizle google üzerinde yükselebilirsiniz. Ve bunun gibi araştırarak bulabileceğiniz oldukça iyi konumda sitelerden ücretsiz backlink alabilirsiniz

Bu işi parayla yapan insanlarda sizin bizim gibi insanlar, vaktiniz varsa sağa sola yığınla para harcamayın. Oturun, bu işi kendiniz öğrenerek yapın. Sizin sitenizi sizden daha iyi kimse bilemez, sitenizin ne istediğini ona nasıl davranılması gerektiğini en iyi siz bilebilirsiniz

çok teşekkür ederim hocam. bir de merak ettiğim acaba benim sitemde bir eksiklik ya da hata varmı. Yani seo ya da genel anlamda göze batan bi durum varmı acaba