Öncelikle belirtmek isterim ki bir şeyler yapmak için büyümeyi beklememeli. Ancak kişi de haddini aşmamalı. 6 yaşındaki birinin evlenmek istemesi gibi. Projeyi ele alırsak;
- Öncelikle hedefinizi belirlemelisiniz.
- Alan adı hedef kitleyi kapsamalı.
Projede bir ciddiyet göremedim. Sözleşme ve hukuksal işlemler demişsiniz de ancak bunlar yeterli değil. Ekipmanda yer alacak şahıslar ne derece birbirlerinden haberdar olacaklar? Aynı ortamda çalışabilecekler mi? Bence ilk olarak ekipman için çalışma yeri ayarlanmalı. Uzaktan desteklerle bu projenin tutacağına inanmıyorum. Ama yok amacımız sadece elden tutmak diyorsanız hak veririm. Başarılar...
- Öncelikle hedefinizi belirlemelisiniz.
- Alan adı hedef kitleyi kapsamalı.
Projede bir ciddiyet göremedim. Sözleşme ve hukuksal işlemler demişsiniz de ancak bunlar yeterli değil. Ekipmanda yer alacak şahıslar ne derece birbirlerinden haberdar olacaklar? Aynı ortamda çalışabilecekler mi? Bence ilk olarak ekipman için çalışma yeri ayarlanmalı. Uzaktan desteklerle bu projenin tutacağına inanmıyorum. Ama yok amacımız sadece elden tutmak diyorsanız hak veririm. Başarılar...
Teşekkürler yorum için.
www.bosbe.com/ekip üzerinden toplantı gerçekleşçektir.Şifre almak isteyenler admin@bosbe.com adresine mail atabilirler.