Biwebmaster adlı üyeden alıntı

Neden? Akpliler ve Melih Gökçek'i sevenler eleştiri yapamıyorlar mı ? O yetenekleri yok mu ?


Ben Melih Gökçek'i sevebilenler için evet diyorum :) bu adamı sevmek taş olmayı gerektirir Twitterdan günde 50 tweet atıyorsa 40'ı tam facia . Hakaret mi dersin tahrik mi dersin iftira mı dersin ne ararsan var. Bir vatandaşın kendi polisi tarafından kazayla öldürüldüğü yere teşekkür pankartı asması bile yeterli nefret sebebi benim için. Düşman askerini öldürsen böyle sevinemezsin insan ölümünün güzel bir tarafı mı var ? Ama melihe göre var işte bu öyle değişik bir yaratık.

Burada melihi eleştirenlerin objektifliği adına, neden kimse Kadir Topbaş'ı eleştirmiyor bir de bunu düşünsün bu arkadaş ve onun gibi düşünenler. İşini iyi yaptıktan sonra halkla didişmedikten sonra sağa sola saldırmadıktan iftira atmadıktan sonra banane partisinden belediye bu devlet politikası belirlemiyor bir şey yapmıyor.

Haber konusu ise belli zaten yine melihin dandik işleri yüzünden 20 li yaşlarda bi esnaf melihin otoparkçıları tarafından öldürüldü. Kökü kendine uzanacak bildiğinden ortalığı yatıştırmak için böyle bir yol tercih edildi. Bu olayda melihin fikri/kararı değil bence partinin yada cumhurbaşkanının/yada başbakanın baskısı var gibi görünüyor. Melih öyle hatalarını kabul edip vazgeçecek bir adam değil başkaları vazgeçirmiştir.