-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı Adayı
-
-
Ad Soyad
R** A**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Ben Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinde bu bölümü okuyorum.Gelişen teknoloji ile birlikte çağın ihtiyacı olan bilişimden ve yönetimden anlayan bireyler yetiştirilmek temel amaçtır.Bu bölümde istersen kendini bilişim alanında geliştirebilirsin istersen işletme alanında geliştirebilirsin.Bilişimi seviyorsan ve mühendislik seçeneklerinin arasında yoksa bu bölümü seçmende fayda var.
swoorr
php,pwa web etc.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
web developer
-
-
Ad Soyad
F** Ş**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
arkadaşlar 12.500 tl gibi bir rakam az değildir, üniversiteden diploma almanın türlü türlü yolları var, ha yok ben o ortamıda tatmak istiyorum deseniz bile, istanbul içi bu kadar meşakkat ve para dökmek niye? şehir dışına da gidebilirsiniz, hem farklı bir yerin havasını solumak belki size daha iyi şeyler katacaktır(tabi iş sektörünün başkenti istanbulu terkedebilecekseniz) internet teknolojilerine merakınız varsa işe ağ yönetim sistemleri, sunucu yönetimleri (örneğin bir linux),yada bir web programlama, masaüstü programlama dili ile başlamanız sizin için daha heyecanlı olacaktır, para gitsin sorun değil dediğiniz yerler varsa o mecralar eğitim adına daha mesleki bilgilerin öğretildiği yerler olsun, açıköğretim lise öğrencisiyim 20 yaşındayım, geçen sene iki tane (bilgisayar müh öğrencisi/biri 3.sınıf biri 4.sınıf) öğrenci yanımda stajyerlik yaptılar, adamlrın bilgisayar kullanmKtan haberi yok.... İstanbul aydın ünv öğrencileriydi
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
..........
-
-
Ad Soyad
A** A**
-