lostyazilim
tr.link

Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü Hakkında

17 Mesajlar 2.321 Okunma
acebozum
tr.link

DEPHT DEPHT Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 335
  • Beğeniler 0 / 53
  • Ticaret 23, (%96)

leaderrda adlı üyeden alıntı

Hocam nişantaşı yerine neden daha kaliteli üniversitelere bakmıyorsun ?

Mesela nereleri önerirsiniz hocam ?

elektronikssl
webimgo

ResulAcer ResulAcer resulacer.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 29.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Yazılım Uzmanı Adayı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad R** A**
  • Mesajlar 161
  • Beğeniler 1 / 18
  • Ticaret 14, (%100)
Ben Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinde bu bölümü okuyorum.Gelişen teknoloji ile birlikte çağın ihtiyacı olan bilişimden ve yönetimden anlayan bireyler yetiştirilmek temel amaçtır.Bu bölümde istersen kendini bilişim alanında geliştirebilirsin istersen işletme alanında geliştirebilirsin.Bilişimi seviyorsan ve mühendislik seçeneklerinin arasında yoksa bu bölümü seçmende fayda var.

ahmetcem96 ahmetcem96 www.ahmetcemaktas.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 01.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Ögrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 1617
  • Beğeniler 86 / 382
  • Ticaret 75, (%100)
http://www.ahmetcem.net/yonetim-bilisim-sistemleri/

Her zaman belirttigim gibi; devlet de is yok arkadaslar, ondan egitim dili ingilizce olmalidir

leaderrda leaderrda WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 04.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ö** E**
  • Mesajlar 148
  • Beğeniler 48 / 13
  • Ticaret 0, (%0)

DEPHT adlı üyeden alıntı

Mesela nereleri önerirsiniz hocam ?

Hocam bilgidiğim kadarıyla yarı burslu nişantaşı 14.500 tl bunun yerine kadir has var 16.000 tl olması lazım veya yeditepe var 12.500

wmaraci
wmaraci

swoorr swoorr php,pwa web etc. Kullanıcı
  • Üyelik 13.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek web developer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad F** Ş**
  • Mesajlar 120
  • Beğeniler 32 / 31
  • Ticaret 2, (%100)
arkadaşlar 12.500 tl gibi bir rakam az değildir, üniversiteden diploma almanın türlü türlü yolları var, ha yok ben o ortamıda tatmak istiyorum deseniz bile, istanbul içi bu kadar meşakkat ve para dökmek niye? şehir dışına da gidebilirsiniz, hem farklı bir yerin havasını solumak belki size daha iyi şeyler katacaktır(tabi iş sektörünün başkenti istanbulu terkedebilecekseniz) internet teknolojilerine merakınız varsa işe ağ yönetim sistemleri, sunucu yönetimleri (örneğin bir linux),yada bir web programlama, masaüstü programlama dili ile başlamanız sizin için daha heyecanlı olacaktır, para gitsin sorun değil dediğiniz yerler varsa o mecralar eğitim adına daha mesleki bilgilerin öğretildiği yerler olsun, açıköğretim lise öğrencisiyim 20 yaşındayım, geçen sene iki tane (bilgisayar müh öğrencisi/biri 3.sınıf biri 4.sınıf) öğrenci yanımda stajyerlik yaptılar, adamlrın bilgisayar kullanmKtan haberi yok.... İstanbul aydın ünv öğrencileriydi

Uzmann Uzmann WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek ..........
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 515
  • Beğeniler 268 / 39
  • Ticaret 0, (%0)
açıköğretimi açıldı zaten imkanları kısıtlıydı iyice bitti başka bölüm bakın

brown brown WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 1748
  • Beğeniler 385 / 385
  • Ticaret 27, (%96)

swoorr adlı üyeden alıntı

arkadaşlar 12.500 tl gibi bir rakam az değildir, üniversiteden diploma almanın türlü türlü yolları var, ha yok ben o ortamıda tatmak istiyorum deseniz bile, istanbul içi bu kadar meşakkat ve para dökmek niye? şehir dışına da gidebilirsiniz, hem farklı bir yerin havasını solumak belki size daha iyi şeyler katacaktır(tabi iş sektörünün başkenti istanbulu terkedebilecekseniz) internet teknolojilerine merakınız varsa işe ağ yönetim sistemleri, sunucu yönetimleri (örneğin bir linux),yada bir web programlama, masaüstü programlama dili ile başlamanız sizin için daha heyecanlı olacaktır, para gitsin sorun değil dediğiniz yerler varsa o mecralar eğitim adına daha mesleki bilgilerin öğretildiği yerler olsun, açıköğretim lise öğrencisiyim 20 yaşındayım, geçen sene iki tane (bilgisayar müh öğrencisi/biri 3.sınıf biri 4.sınıf) öğrenci yanımda stajyerlik yaptılar, adamlrın bilgisayar kullanmKtan haberi yok.... İstanbul aydın ünv öğrencileriydi

Hocam özel üniversitede parayla da okuyor olabilirler mühendislik zekaya da bakıyor büyük oradan. İnternetten ya da kurstan kodlama öğrenen biriyle bir mühendisin bildiği aynı değil. Aldığı eğitim farklı bir kere. Dolayısıyla maaşı da çok daha yüksek. Tabiki kurs görmüş ya da kendini geliştirmiş bir insan bir mühendisten iyi olabileceği gibi sizin söylediğiniz üzere mühendiste kötü olabilir.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al