lostyazilim

Periscope yayınını İframe ile sitede nasıl gösterebilirim ?

9 Mesajlar 1.483 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)
Periscope yayınlarını iframe ile sitemde göstermek istiyorum.
Biraz denedim ama hiç bir kod ile uyum sağlamıyor bunu nasıl yaparız deneyen başaran var mı ?

Object olarak da alabilirsek olur :) bir şekilde ayrıca bir streame ihtiyaç duymadan yayınlama yöntemi lazım.

wmaraci
reklam

Androman Androman IRC... Kullanıcı
  • Üyelik 15.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad F** T**
  • Mesajlar 464
  • Beğeniler 177 / 178
  • Ticaret 15, (%100)
webden izleyebiliyor musun? webden izlemeye izin veriyorsa siteyi pm at halledelim. yok webde izlenmiyorsa zaten sitede iframe çekemezsin

• Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)

Androman adlı üyeden alıntı

webden izleyebiliyor musun? webden izlemeye izin veriyorsa siteyi pm at halledelim. yok webde izlenmiyorsa zaten sitede iframe çekemezsin

mesela şu tamamen rastgele twitterdan alıp ekliyorum : https://www.periscope.tv/w/aHFQJDU0NDg3ODh8Mzc5NDg1Mjgn9CuDuCPd8i_dOp347fW-aoFs7y7DYvHCuzPUOeT-aw==

webden izlenebilen bir periscope yayınını iframe olarak alarak sitemde göstermek istiyorum istediğim tam olarak bu.

Yukarıda ki yayın bitmiş şu devam ediyor : https://www.periscope.tv/w/aHFQmTI0MzI2OTN8Mzc5Mzk4NjZUeSp9PzWny8odO7rLZZHryaSpfxF2DgPx-oDJpCU5hw==

Gandalf Gandalf WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Web programlama , web tasarım , grafiker
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 4
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
bildiğim kadarıyla mümkün değil çünkü periscope android ve iosa özeldi sanırım iosta olmaya bilir veya ikisindede var tam hatırlamıyorum ama şöyle bir mesele var o uygulama sadece telefon işletim sistemlerine destek veriyor diye biliyorum yani internet üzerinden yayın yapılamıyor malesef amaçta o zaten kolaylık vermek için bilgisayar üzerine verceklerini hiç sanmıyorumda ama verilirse iframe ile halledilebilir.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)

Gandalf adlı üyeden alıntı

bildiğim kadarıyla mümkün değil çünkü periscope android ve iosa özeldi sanırım iosta olmaya bilir veya ikisindede var tam hatırlamıyorum ama şöyle bir mesele var o uygulama sadece telefon işletim sistemlerine destek veriyor diye biliyorum yani internet üzerinden yayın yapılamıyor malesef amaçta o zaten kolaylık vermek için bilgisayar üzerine verceklerini hiç sanmıyorumda ama verilirse iframe ile halledilebilir.

:D nasıl verilmiyor pcden izliyorum zaten yayınları. amacım izlediğim yayını alıp kendi sitemde de yayınlayabilmek

yayını görüyorum izliyorum ama hiç bir yöntemle iframe içinde sitemde gösteremiyorum.

pcdeysen bir kaç link atıyım izle periscope masaüstünde/laptopta izleniyor mu izlenmiyor mu :)

İos ve android uygulamaları var evet ama her kullanıcı linki bulduğu takdirde istediği yerden tarayıcıdan da izleyebiliyor , hatta her yayını sitesine çekip sitesinden izletenler bile var yani mutlak iframe yada benzeri yöntemle sitemde göstermenin bir yolu vardır. ben bu yolu arıyorum :)

Son bir çare var aslında ama sona saklıyorum onu, yeni bir pencerede boyutlandırılmış şekilde açmak siteden çıkış olmadan izlenilmesini sağlamak yani ama iframe object yada diğer yöntemler ilk tercihim.

Bak mesela bu adamın yöntemi ne ise öyle de olabilir api falan kullanıyor sanırım : https://watchonperiscope.com/

Son çare dediğim olay da şu : http://www.periscopeizle.com/

Gandalf Gandalf WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Web programlama , web tasarım , grafiker
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 4
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

LikeSend adlı üyeden alıntı

:D nasıl verilmiyor pcden izliyorum zaten yayınları. amacım izlediğim yayını alıp kendi sitemde de yayınlayabilmek

yayını görüyorum izliyorum ama hiç bir yöntemle iframe içinde sitemde gösteremiyorum.

pcdeysen bir kaç link atıyım izle periscope masaüstünde/laptopta izleniyor mu izlenmiyor mu :)

İos ve android uygulamaları var evet ama her kullanıcı linki bulduğu takdirde istediği yerden tarayıcıdan da izleyebiliyor , hatta her yayını sitesine çekip sitesinden izletenler bile var yani mutlak iframe yada benzeri yöntemle sitemde göstermenin bir yolu vardır. ben bu yolu arıyorum :)

Son bir çare var aslında ama sona saklıyorum onu, yeni bir pencerede boyutlandırılmış şekilde açmak siteden çıkış olmadan izlenilmesini sağlamak yani ama iframe object yada diğer yöntemler ilk tercihim.

pek kullanmadığım için o tarz şeyleri bilemiyorum ama ordaki linki nasıl bulacağın konusunda şüphelerim var ki player kodlanabilir youtube için kodlandığı gibi sonuçta her video platformunun var o tarz bi playeri ondan imkansız değil uğraşan bir arkadaş olacaktır bu konuyla illaki bence gereksiz şuanlık
Rekomedya

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)

Gandalf adlı üyeden alıntı

pek kullanmadığım için o tarz şeyleri bilemiyorum ama ordaki linki nasıl bulacağın konusunda şüphelerim var ki player kodlanabilir youtube için kodlandığı gibi sonuçta her video platformunun var o tarz bi playeri ondan imkansız değil uğraşan bir arkadaş olacaktır bu konuyla illaki bence gereksiz şuanlık

senin için gereksiz insanlık için de belki gereksiz ama benim için gerekli bir konu :) online 3-5k kişiye canlı olarak izletebileceğim bir durum oluyor ve bunu gösteremediğimden bu fırsatı kaçırıyorum

link bulmak çok basit, bundan ziyade linki yayınlayan benimle paylaşabilir yeter ki siteme gömme işini çözeyim.

Player falan gibi bir şey yapılabilir evet ben sadece burada yapan vardır belki paylaşır da player falan yaptırana kadar işimi görürüm diye düşündüm

KDOGAN KDOGAN Burada 13 Yıl Kullanıcı
  • Üyelik 10.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** D**
  • Mesajlar 1901
  • Beğeniler 837 / 757
  • Ticaret 131, (%99)
Takipteyim. Bana da lazım böyle bir şey.
Rekomedya

kişi bu mesajı beğendi.

felsefesizfilozof felsefesizfilozof Yetenek Avcısı Kullanıcı
  • Üyelik 09.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek ogrenci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad D** I**
  • Mesajlar 260
  • Beğeniler 12 / 33
  • Ticaret 0, (%0)
takipteyim

www.yetenekavcilari.net | Geleceğin yetenekleri burada
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al