-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazar - Eğitmen
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
internet için firma arıyorum.
Aramızda satış yapanlarda konuma yazabilir ya da pm gönderebilirler.
Limitsiz internet istiyorum modem veya wifi ile bağlanmalı ya da wınn gibi böyle takıp çıkartmalı internetten birini arıyorum
Uygun fiyata hangi firmayı önerirsiniz arkadaşlar? ***** gittikçe olayı abarttı ve fiyatları iyice kabartmaya başladılar yok modemdi yok vergiydi 50 diyorlar 60 lira fatura geliyor başka firma arıyorum.
Uydunet, hürnet, aratwifi vs. böyle duyulmamış değişik firmalarda olur yeterki normal seviyede olsun bana 8 MB hızda yeter mesajlarınızı bekliyorum arkadaşlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Hemen an itibariyle *****'i arayın. İptal birimine bağlanmayı isteyin. Şikayet edin, şu kadar zamandır müşterinizim, 60 TL fiyat alıyorsunuz. Millet daha ucuza aynı interneti kullanıyormuş deyin. Derhal kapattırmak istediğinizi söyleyin. Hemen size 44 TL'ye tekabül edecek bir indirim uygulayacaklar. Dediklerimi harfiyen yapın, fiyatı düşmezlerse 3 ay internet paranızı ben ödeyecem :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
thanks god
ntka
https://ntka.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Agent
-
-
Ad Soyad
N** T**
-
-
-
Ticaret
262, (%100)
evet aynen öyle bende aynı taktiği kullanıyorum gerektiğinde çünkü mecbur bırakıyorlar gereksiz yere bir sürü üçret talep ediyorlar bazen bizde bu şekilde aldıkları parayı geri alıyoruz yapıcak bişey yok :)
dijitalsite.com.tr ister al / ister sat / yeni üyelere 20 tl bakiye hediye