Batman alacak ve muhtemelen zırh mevzusu doğru. Begenmeyenleri anlamıyorum bale ın batmanı efsaneydi ama bu farklı bir film bu film Justice league filminin temellerini atıyor. Ve kurucu karakterlerin çoğu filmde yer alıyor.
Daha kaliteli yorum yapmak için bu karakterlerin filmlerini beklemek gerek bkz: 2018 Batman (solo batman filmi olacak) aynı şekilde the flash filmi de gelecek.
DC bu yandan çok güzel. Karakterlerin bazılarının dizileri var ama sinema evreniyle tamamen ayrı 2 dünya. Marvel hepsini birleştirdi herhangi bir film ya da diziyi izlemezsen yarım kalıyorsun. DC TV de farklı sinemada farklı oyuncularla iki farklı evren oluşturuyor.
Marvel son yıllarda yapacak bir şey bulamayıp birleştirdi tüm evreni tadı kaçtı her şeyin. Bakiyorsun başka seri de görünen ama daha önce diğer serilerde hiç ortaya çıkmayan bir karakter birden ortaya çıkıyor. Kim bu adam neyin nesi bi ton soru çıkıyor.
Bu filmden çok umutluyum ama batman e laf edeceksiniz sadece batman konulu olacak filmi izleyince laf edebilirsiniz. Bu batman a özenti diyen vb var ama tamamen farklı ve filmin gereği bir batman var karşımızda.