-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar bütçe olarak vs çok bütcem yok farklı farklı sitelerim var zaten bütçem domain - host belki wordpress olursa ucuz yollu bir tema oyunlar için hile sitesi açmak istiyorum sizce nasıl bir yol almalıyım aklımda oldukça güzel bir domain var hile---.com diye bir alan adı olucak sizce wordpress mi kullanmalıyım forum sistemimi forum olursa vbulletin lisansı alamıcagım için mybb kullanırım diye düşünüyorum sizce bu sitenin tutma ihtimali var mı ama öyle hile kodlama programlama gibi bilgilere sahip değilim yabancı sitelerden veya yerel sitelerden dosya-programları alıp kendi sitemde kendi yazımla tanıtıcam neler yapabilirim yardımcı olur musunuz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
152, (%100)
yaklaşık olarak 4 sene hile sitelerinde yöneticilik bile yaptım hocam.Hile sitelerinde izlenecek yol basittir. Programı yaparsınız ve bunu hwidle zamana ayarlarsınız yada sınırsız olur size kalmış.İşin içine Hwid girince ne olacak insanlar siteye akın edecekler online kalacaklar vs. bu tarza etkinlik ücretsiz hile dağıtımları sosyla medayada sayfa grup mesajlarında duyurarak başarılı olabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Teknoloji ve Psikoloji
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Sizin hile ve dosya paylaşımı yaptığınız bir blog olsun. Wordpress ile açın orada bulduğunuz hileleri tanıtın. Ayrıca /forum alt sayfasına da mybb kurarsınız orada da kullanıcılar kendi buldukları hileleri paylaşırlar ve birbirlerine hile sorarlar. Bu ikisini yürütebilirseniz iyi bir iş çıkar ortaya.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tamamdır hocam akılda kalıcı bir domain var yüksek ihtimal wordpress acıcam peki link kısaltma falan kullansam mı indirmeler için iyi gelir elde eder miyim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sağolun hocam fikirleriniz için bu siteyi gelir kazanmak icin acıyorum diğer sitelerimden farklı olarak
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ü**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Hocam asla önermiyorum hile sitesi kurmanızı. Zamanında ben bir hata yapıp kurdum sadece bir oyun üzerine ve en büyük hile sitelerinden + sayfalarından biri olmayı başardım. İyide para getiriyordu ama yapmayın hocam. Hem oyunları kirletiyoruz hemde insanları hileye alıştırıyoruz.