emirhanmacit adlı üyeden alıntı

"Cevap bulamayınca kusur arama gibi bir durum söz konusu değil." demişsin. Önceki mesajlara bakarsan yazım hatası konusunu senin avukatlığını yaptığın kişinin başlattığını görebilirsin.
Senin eski mesajlarını taramamın sebebi senin de her insan gibi hata yapabileceğini göstermekti. Kusurunu açığa çıkarmak değildi.
"Herkes" kelimesinin yazımının yanlışlığı ise sana göre önemli olabilir. Bana göre cümlenin sonuna nokta konulmaması daha önemli.
James örneğindeki komediliğin ne olduğunu da belirtirsen memnun olurum. Yanlış ise yanlış de, doğru ise doğru. Laf cambazlığı yaparak olaydan sıyrılacağına mesajlarını silip tartışmadan çekil daha iyi.


Ben kimsenin avukatlığını yapmıyorum. Söz konusu kişi yanlışta ısrar ettiği için bir şeyler yazma gereği duydum. Yoksa yapılan hata benden önce uyarılmış. Hata yapmak ayrı şey hatayı sahiplenip ısrarcı olacağını belirtmek ayrı şey. Benim çok dilinize doladığınız nokta koymama olayı 10 mesajda en fazla 1-2 kez olmuş bu da takdir edersiniz ki kasta değil unutkanlığa girer.

Allah kelimesinin Güncel Türkçe Sözlük'teki tanımında "Tanrı" kelimesi eş anlamlı olarak belirtilmiş. Bundan dolayı bunlar birbirini karşılayan kelimeler. James örneği de eş anlamlılıkla uzaktan yakından alakası olmadığından gülünç bir örnek olmuş.

Şuan tartıştığımız konu da oldukça gülünç. Tanrı demişim Allah demişim bunlar tartışılacak meseleler mi? Geçelim bunları.