-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Merhabalar, ilk aldığım zamanlar (2 yıldan fazla oldu) çok güzel geliyordu. Hatta bu fiyata bedava diyordum, ama zaman geçtikçe beni deli etmeyi başardı bu telefon maalesef!
Telefonu elime alıyorum uygulama güncelle diyor, tamam güncelleyim diye gidiyorum Google Play'a "yeterli hafıza yok" diyor. Yahu madem öyle bir uyarı vereceksin neden güncelle diyorsun? 16 GB olanlar 4.4 sürüme geçti Android benimkisi hâlen 4.2a'da duruyor. Ciddi anlamda çıldırttı bu telefon beni. Telefon içerisinde normal sabit uygulamalar var; instagram, whatsapp, twitter falan. Bunlar haricinde hiçbir şekilde program dâhi yok ve buna rağmen yeterli hafıza yok diyor. 8 GB bir hafıza kartı aldım, herşeyi ona yükledim. Yine de aynısını diyor.
Şimdi ise sizlere sorum şudur; bu telefonu nasıl güncelleyeceğim? Daha sonra bu uygulamaları nasıl güncelleyeceğim? Yardımcı olabilecek kişiye çok minnet duyarım. Kıracak seviyeye geldim diyebilirim, inanın.
Saygı ve Sevgilerimle
Tevfik AKTUNÇ
kişisel bloğ • tevfik.org
masalsi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Ben elite kullanıyorum s345 serilerilerinden sonra çok iyi geldi
zego
İnternet Reklamcılığı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
İnternet Reklamcılığı
-
-
Ad Soyad
E** Ü**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Aynı telefon benim hatunda var. Clean Master yükle. Hafıza arttır. Telefondan gereksizleri sil. Ardından denetle bölümü var. O alandan yüklediğin uygulamaları sd karta taşı. Sd karta taşınmıyor bu telefonda yüklediğin uygulamalar. O yüzden bu hatayı almaktasın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
zego adlı üyeden alıntı
Aynı telefon benim hatunda var. Clean Master yükle. Hafıza arttır. Telefondan gereksizleri sil. Ardından denetle bölümü var. O alandan yüklediğin uygulamaları sd karta taşı. Sd karta taşınmıyor bu telefonda yüklediğin uygulamalar. O yüzden bu hatayı almaktasın.
SD karta taşıdım bir çok uygulamayı, gereksizleri ayarlar bölümünde uygulamalar alanından siliyorum içerisinde çerezler falan oluyor. Clean Master yükledim, oda bir fayda getirmedi. Diyorum ki; bilgisayara bağlayıp güncelleyebilir miyim?
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Evet Android, bir video buldum. Bu güncellemeden yapsam mı diyorum?
https://www.youtube.com/watch?v=3Dw5RQTg-6g