Merhabalar,
Yazılım - Seo - Bilgi Güvenliği - Hosting alanlarında kendimi başarılı olduğumu kanıtladım referanslarım mevcuttur.
ANKARA'da tam / parttime / freelance olarak iş arıyorum.
Yeteneklerim :
PHP - MYSQL - HTML - CSS - JQUERY - JAVASCRİPT - SERVER YÖNETİMİ - HOSTİNG YÖNETİMİ - DATABASE DİZAYN - WEB APPLİCATİON SECURİTY - BİLGİ - SEVER GÜVENLİĞİ - ARAMA MOTORU OPTİMİZASYONU - Hazır Sistemler olarak her alandada yeteneklerim üst düzeydedir.
Yazdığım & güvenliğini sağladığım projelerim;
İçerik Yönetim Sistemi : sıfırdan her sisteme entegre edilebilecek kod yapısı ile içerik yönetim sistemi yazdım & geliştirdim & güvenliğini sağladım. Detayları özel mesaj ile isteyebilirsiniz.
Web Application Yükleme Sistemi : bilgisayar başında 2-3 saatinizi alacak bir upload işlemini 3-5 dakika içerisinde halledebileceğiniz özel algoritmalı upload sistemi yazdım & geliştirdim & güvenliğini sağladım
Linux - Windows Sistemlerde Çalışıyorum.
Kendimi hızlı bir şekilde geliştirebilirim, her türlü işi hızlı bir şekilde öğrenir ve yaparım ki bu zamana kadar kendimi böyle geliştirdim.
İletişim için pm atabilirsiniz
Not : WMARACİ Üyesi Olmayanlar muhammed.turan@outlook.com hesabıma mail atarak iletişime geçebilir.
Not : Freelance olursa ankara dışı bir bilişim firmasıylada çalışabilirim.