Arkadaş **** TL kazanıyorum satsam kaç para eder diye sordu,çoğu kişi kazanamazsın edemezsin olamaz gibi cevaplar verdi.
Arkadaş eleştiri istememiş bu bir, kaç para eder demiş millet cevaplamamış üstüne alaycı cevaplar vermiş bu iki, kazanıyor veya kazanmıyor eğer alıcı değilseniz ispatlamak zorunda değil! bu da üç.
Saygı bekliyorsanız saygılı olun biraz.
Arkadaş eleştiri istememiş bu bir, kaç para eder demiş millet cevaplamamış üstüne alaycı cevaplar vermiş bu iki, kazanıyor veya kazanmıyor eğer alıcı değilseniz ispatlamak zorunda değil! bu da üç.
Saygı bekliyorsanız saygılı olun biraz.
Çok teşekkür ederim Bu güzel düşünceniz için.
Bu yorumu neden kimse yapmaz anlamış değilim.
Tabii ki, konunun en başından beri takipçisiyim ve kimse orada şahsınıza hakaret edecek şekilde konuşmadı. Hakaret içerikli konuşmayı bizzat kendiniz gerçekleştirdiniz ve kendi beyninizin diğerlerinin beyninden daha üstün olduğunu konuya yorum yapanların nasıl webmaster olmadıklarını siz dile getirdiniz ve konuşma şeklinizden eleştirileri kaldırmadığınızı gördüğüm için konunun silinmesini uygun gördüm.
Akabinde açmış olduğunuz ikinci konuda da direk olarak kullandığınız ibare hakaret seviyesinde sayıldığı içi tarafımdan düzenlenmiştir.
Son olarak beni kardeşiniz olarak görüğünüz için onore oldum...
Akabinde açmış olduğunuz ikinci konuda da direk olarak kullandığınız ibare hakaret seviyesinde sayıldığı içi tarafımdan düzenlenmiştir.
Son olarak beni kardeşiniz olarak görüğünüz için onore oldum...
Buyrun Arkadaş Güzelce cevaplamış umarım anlamışsınızdız...
Ek Olarak:
tamam çok güzel o zaman herkez birbirine aptal desin bu bana alaycı konuştu bu bilmiyo bu ölle demiyo hepimiz aptalız bumu
@nickcenter arkadaşımız güzel yorumu yaptı..
Umarım açıklama yapmama gerek kalmamıştır