Uzun zamandır ismi unutulan Cem Uzan siyaset gündeminde unutulduktan sonra tekrar ülkemize geri dönmeyi planlıyor.
Galatasaraylı olan ve takımı için her şeyi yapacağına inanılan Cem Uzan Fransa’da sürgün hayatı sürüyor. Eğer cezası kaldırılırsa Galatasaray başkanı olmayı çok istiyorum dedi. Yönetime İbrahimoviç’i ayarladım dedim. Daha ben ne yapayım! Dedi.
Cem uzan oldukça varlıklı bir çoğu şeyini kaybetmiş olsa da hala Fransa’nın en zengin semtlerinden birinde kalmaktadır. Geçtiğimiz senelerde Süper Mario Jardel’i helikopterle takıma getirmişti. Ve Jardel oynadığı sezon boyunca takıma katkı sağlamış UEFA kupasını almakta büyü katkıları olmuştur.
“Seneye Söz Adayım”
Bu sene geçti seneye aday olacağım ve takımım için elimden gelen her şeyi yapacağım. Amacım Şampiyonlar Ligi Kupasını almaktır. Başkanlığı beceremeyecek kişiler gitsin. Takım için en iyi transferleri yapacağım.
Fatih Terimle birlikte eski bir fotoğrafı twitter hesabından yayınlayan Cem Uzan inşallah çok yakında takımın başına geçeceğim açıklaması yaptı.

Cem Uzan telsim şirketi sahibiyken takım borçtan kurtardığı biliniyordu. Babası takıma ve stada bir hayli gönüllü para ödemiştir.
kaynak:http://www.habersendromu.com/haber/1556/cem-uzan-galatasaraya.html