Mevcut hükümet anlayışı değişmedikçe adil bir yargı olmadıkça o adam bu ülkeye gelmez. Uzan ailesinin sanıldığından çok daha faza parası var. Adama ali cengiz oyunları oynayıp gitmesine sebep oldular. Melek falan değil ama çok kötü bir adam da değildi. Jet Fadılın elini kolunu sallarak omuzlarda taşınarak dolaştığı bu ülke de şu adamın hakkında söylenenler yapılanlar alçaklıktan başka bir şey değil.

Galatasaray için yaptıkları tartışılamayacak kadar çoktur.

Keşke gelse Ünal Başkandan sonra adam gibi vizyon sahibi bir başkan daha görsek ama ben ihtimal vermiyorum. Gelmeyecektir.

Bu ülke azizlerin fikretlerin dursunların ibrahimlerin ülkesi, Ünal Aysal, Cem Uzan gibiler bu ülke için çok fazla

Ek Olarak:

Seyit Ali Doğan adlı üyeden alıntı

Galatasaray başkanı olsunda batırsın iyice :D

Takım düşmanı olarak görünmekte istemem Galatasaray'lıyım.


Bu adam yoktan finansal kaynak bulur yine de takıma ekonomik zarar vermez. Ekonomik dehası başarıları ortada Türkiye milyarlarca dolarına el koyduğu halde hayal edilemeyecek zenginliğinden hiç bir şey kaybetmemiş durumda. Şimdiye kadar neyi batırmış ki Galatasaray'ı batırır diyorsunuz ? Bir çok alanda bir çok kez devletle rekabete girip yine de kazanan adamdan bahsediyoruz, milyarlarca doları yöneten bir adamdan bahsediyoruz. Galatasaray'ı yönetmek bu adam için çocuk oyuncağı olacaktır.