ama bana tema yapımcısı ücretli aldığım bu ürünün hatasının benden kaynaklı olduğunu söylüyor... yok böyle bir şey para veriyoruz ve destek vermiyor. benden tavsiye kim Ahmet Can Ecancan temalarını almasın hiç bir ürürnüne el bile sürmeyin.
ayrıca dosyayı kontrol etmesini rica ettim böyle bir hizmetimiz yok dedi ve kontrol etmedi soruna bakmadı direk benden kaynaklı olduğunu söyledi.
ayrıca dosyayı kontrol etmesini rica ettim böyle bir hizmetimiz yok dedi ve kontrol etmedi soruna bakmadı direk benden kaynaklı olduğunu söyledi.
Bakın lütfen konuyu çarğıtmayın böyle bir sorun temadan kaynaklı değildir diyorum buradan benim 100 den fazla müşterime kurulumu yaptım ve temiz temiz çalışmalarını sürdüyorlar bir ton düznelmee yapan kulalnıcılarımda mevcut temayı istediğiği gib düzenleyende. Ben desteğimi nasıl veririm bunu baltan da belirttim. Sorun eğer temadan kaynaklanıyorsa ve hata sırf ondansa eklem vs yapılmamışsa o zaman müdahale ederim bunun yanında kurulumda yada vs her zaman destek vermişimdir yüzünüzde burada ilk başta aldığınızda farklı domaine lisansnlayıp sonradan deiştireceğim dediğinizde sırf sizi kırmamk adına hiç bir ücret talep etmeden değiştirdim lisansıız emin olun bunu kimse size yapmaz. Bunlar ek olarakta daima yadığınız he mesaja cevap verim eğer sorun benim taraflıysa yardım ettim önce kendi eklediğiniz kodun düzgün olup oladğını denetleyin sonra bu şekilde ithamlar bulunarak karalama yapınız. Bu konunda düzenlenrek yenielnmesini yöneticilerden rica ediyorum.