Bakın lütfen konuyu çarğıtmayın böyle bir sorun temadan kaynaklı değildir diyorum buradan benim 100 den fazla müşterime kurulumu yaptım ve temiz temiz çalışmalarını sürdüyorlar bir ton düznelmee yapan kulalnıcılarımda mevcut temayı istediğiği gib düzenleyende. Ben desteğimi nasıl veririm bunu baltan da belirttim. Sorun eğer temadan kaynaklanıyorsa ve hata sırf ondansa eklem vs yapılmamışsa o zaman müdahale ederim bunun yanında kurulumda yada vs her zaman destek vermişimdir yüzünüzde burada ilk başta aldığınızda farklı domaine lisansnlayıp sonradan deiştireceğim dediğinizde sırf sizi kırmamk adına hiç bir ücret talep etmeden değiştirdim lisansıız emin olun bunu kimse size yapmaz. Bunlar ek olarakta daima yadığınız he mesaja cevap verim eğer sorun benim taraflıysa yardım ettim önce kendi eklediğiniz kodun düzgün olup oladğını denetleyin sonra bu şekilde ithamlar bulunarak karalama yapınız. Bu konunda düzenlenrek yenielnmesini yöneticilerden rica ediyorum.
ecancan, bu konuda size index.php yi attığımda destek vermediniz ve ben temaya ücret ödemişim ekleme yaptığım alnda hatalı kod vs. mevcut değil arkadaşlarda gördü sorun benden kayaklı değil temanızdan kaynaklı poptgs alanına ekleme yapılınca tema böyle dağılıyorsa böyle tema olmaz. yukarıda index.php kodları bulunmkata inceleyin sorun var ise söyleyin yok isede temanızdan kaynaklıdır bu bukadar basit kodda sorun yok temmada sorun var. temanıza her hangi birisi ekleme yapabilir sizin vereceğiniz gibi kullanmak zorunda değil o zaman sen aldığın telefonun içine program indirdin ve tema profilini değiştirdin diye servis garanti dışı desin telefonuna mantıklımı ?