NodeJS adlı üyeden alıntı

Sanki bu tip olaylar sadece türkiye de yaşanıyor.
İstemiyorsan çek git bu ülkeden kardeşim seni zorla tutan yok

Ek Olarak:

Evet değiştir bence gt bu ülkeden yallah


Sadece Türkiye'de yaşanmıyor, elbette her ülkede böyle şeyler yaşanıyor fakat Türkiye'de sanki biraz fazla yaşanıyor ne dersin ? Neredeyse savaş halinde ki ülkeler kadar çok ve saçma ölümler yaşıyoruz . Hem diğer ülkeler bizi hiç mi hiç ilgilendirmemeli ota boka dünya lideriyiz diye böbürlenirken sorun yok ama neden böyle oluyor diyince her ülkede oluyor diye geçiştiriliyor bu iki yüzlülük değil mi ?

Bak senin davranışın bile sıkıntılı, sanki senin özel ülkenmiş gibi milleti ülkesinden kovabiliyorsun :) NodeJSLand'mı burası ?

Bende senin söylediğini yanlış buldum bak ne güzel soruyorum tartışıyorum yanlışın doğrusu olduğunu düşündüklerimi paylaşıyorum sen neden direk milleti ülkeden kovuyorsun ? Sokakta bunları yaşıyor olsak 2 tık ötesi kanlı bi kavgaya dönüşecek işte, belli ki bir sorun var değil mi ?

Ek Olarak:

FilmleriTV adlı üyeden alıntı

Ülkeden gitmek herhalde gençlerimizin yüzde 80'nin hayali. Ülkeyi bu hale getirenler utansın.


Eskiden bu ülkenin yönetiminden yada ekonomiden dolayı insanlar avrupaya kaçarlardı, şimdi ülke insanlarından bıktıklarından , düzeleceklerinden umudu kesip kaçıyorlar. Belli ki insanlık olarak baya bi geriye gitmişiz, geçmişte esamesi okunmayan konular sorun olarak halkın arasına konup araları açılmış...