Emreby
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
33, (%94)
merhaba.bir pc kasası alıp sunucu yapmak istiyorum kendi websitelerimi barındırabileceğim.yapılabilirmi tavsiyeleriniz nelerdir?
Muhammed
Nev-i Şahsına Münhasır
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Acil Tıp Teknikeri
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
38, (%97)
7/24 açık kalacak elektrik parasına biraz daha koy kirala :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
İnternet Danışmanı
-
-
Ad Soyad
Ş** N**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Evde pc kasası alıp sunucu yapma hevesi size biraz pahalıya patlar hatta çok pahalıya mal olur diyebilirim :)
En kısa bir örnek vereyim dış müdahaleler sonucu verimerkezindeki sunucuların şartelleri bile atıyorken sizin evdeki sunucu yapacağınız kasa mahallenin apartmanın şartellerini attırabilir :) Ayrıca bunun yoğun elektrik harcaması var alacaksanızda amd almayın 2-3 kat fazla elektrik harcar.Sonrasında bu kasa ısınacak bunu serin tutmanız gerekicek.Daha sonra ***** veya superonline bunlardan ip tahsis ediceksiniz.7/24 aktif olacak uptime %80 nin üstüne çıkacağını sanmıyorum 30 gün içinde herhalde 2-3 kere bi elektrik kesintisi olur.Olmazsa iyidir ama soğutamazsanızda kasa alev alır ucu bucağı olmayan bir denklem maalesef :(
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
sd
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Notebook ile film indiriyordum bir ara 3 hafta hic kapatmadigimi bilirim. Sizin sorununuz elektrik masrafi ve intetney hizinin yavadligi olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Bilgisayarı bulduğunuzu ve elektrik masrafını halletiğinizi düşünüyorum.Daha sonrasında ağ hattına geçiyorum ve diyorum ki asimetrik bağlantı ile bu iş olmaz simetrik bağlantı hızına sahip bir hat olması gerekir.Bunun tam olarak anlamı UP/DOWN hızlarının aynı ve yüksek olması demektir ancak bu durumlarda evden yayın yapabilirsiniz.Evden yayın yapmanın gerekliliği ise uzun uzun tartışılır.Normal şartlar altında herhangi bir yer sağlayıcı firmadan alınan VPS yada VDS çok daha masrafsız olacaktır :)
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Müdür.
-
-
Ad Soyad
F** Ş**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
İyi güzelde herkes bir şeyi unutmuş bunun aküsü , ups , jeneratörü nerede :)