adsense işine yeni başladım, bir site oluştursam ona aldığım kodu direk eklesem olur mu ? yani reklam hemen çıkar mı ben ekledim adsense hesabımı youtube ile onayladım yardımcı olursanız çok sevinirim
Bir site oluşturursun açarsın bedava bir blogspot veya 20 liraya bir domain sahte bir warez site günlük deli gibi çalışssan şu siteye kazanacağın günde 1 TL gerçek ama acı :)
Bir site oluşturursun açarsın bedava bir blogspot veya 20 liraya bir domain sahte bir warez site günlük deli gibi çalışssan şu siteye kazanacağın günde 1 TL gerçek ama acı :)
Ek olarak sana önerim youtube adsense hesabın varken youtube oyun videoları çek onda bile kazanma ihtimalin daha fazla site işi kolay değil alnından ter aksa da kazanamayabilirsin.
bir sitede gördüm reklama tıklamadan geçemezsiniz yazmış o nasıl oluyor yasak değil mi ?
bende öyle yapsam ? ama kod ekliyorum sayfaya reklam gözükmüyor.
Adsense hesabım var, reklam kodu aldım yerleştirdim fakat reklam gözükmedi deneme için eklemiştim neden gözükmedi ? amacım boş sayfaya reklam koymak değil deneme için koymuştum. örnek: http://ankaratube.wen.ru