lostyazilim
tr.link

Adsense Premium Nedir?

18 Mesajlar 3.133 Okunma
lstbozum
tr.link

KingBlogger KingBlogger Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Editör, Blogger Tema Yayıncısı
  • Konum Mardin
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 1107
  • Beğeniler 240 / 251
  • Ticaret 35, (%100)

KDOGAN adlı üyeden alıntı

Aylık 5 milyon sorgu ve 20 milyon sayfa gösterimi tek site için mi olmak zorunda?
Birden fazla sitemiz olursa ve bu istatistiklere ulaşırsak faydalanamıyor muyuz acaba?

Bilen varsa yazabilir mi? Merak ettim doğrusu.

tek bir sitenin gösterimi 20 Milyonun üzerinde olmak zorundadır.
KDOGAN

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

cihaneken cihaneken Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Elektrik Teknisyeni
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 3508
  • Beğeniler 488 / 1190
  • Ticaret 1, (%100)
Aylık 20 Milyon gösterimi olan bir adamın adsense ile vakit kaybedeceğini sanmıyorum. Yada bana vakit kaybı olarak geliyor.

serpil100 serpil100 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / K
  • Meslek memur
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad S** D**
  • Mesajlar 82
  • Beğeniler 1 / 7
  • Ticaret 3, (%100)
Tek site. Olur mu reklam para demek. Kral oyun sitesi de buna örnek. Alman Türk ortaklığı var. Prumiem adsense var.

Tahir055 Tahir055 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kahramanmaraş
  • Ad Soyad T** B**
  • Mesajlar 52
  • Beğeniler 2 / 6
  • Ticaret 1, (%100)
Arkadaşlar öyle bir şey yok isterseniz ytpara bakın araştırın öyle bir şey olsa bile haksızlık google herkese eşit şekilde reklam dağıtımı yapıyor

wmaraci
wmaraci

makalehizmeti makalehizmeti Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 52 / E
  • Meslek Sağlık Memuru
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 334
  • Beğeniler 27 / 73
  • Ticaret 8, (%100)

Tahir055 adlı üyeden alıntı

Arkadaşlar öyle bir şey yok isterseniz ytpara bakın araştırın öyle bir şey olsa bile haksızlık google herkese eşit şekilde reklam dağıtımı yapıyor

Birbirimizi kandırmayalım,
Büyükler büyük oynuyor her zamanki gibi işte.
Günlük 20 hiti olan site ile günlük 500 bin hiti olan siteye eşit mi davranacak adsense ?
Polyanacılıktan başka birşey olacağını düşünmüyorum ben, tabi sizin terazinizdeki sonuçları bilemeyeceğim.

• Üyelik 13.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kahramanmaraş
  • Ad Soyad T** B**
  • Mesajlar 52
  • Beğeniler 2 / 6
  • Ticaret 1, (%100)

makalehizmeti adlı üyeden alıntı

Birbirimizi kandırmayalım,
Büyükler büyük oynuyor her zamanki gibi işte.
Günlük 20 hiti olan site ile günlük 500 bin hiti olan siteye eşit mi davranacak adsense ?
Polyanacılıktan başka birşey olacağını düşünmüyorum ben, tabi sizin terazinizdeki sonuçları bilemeyeceğim.

Hocam öyle bir şey olsa bile bildiğiniz üzere ytpara ,*** sitesinde adsense ile her şey mevcut ben ilk defa duyuyorum reklam tıkı ile alakası yok aynı adsensedir google kişinin çerezlerine bakar ona göre reklam çıkarıyor yok 1 reklama 0,10 verirken 0,15 veriyormuş bana biraz saçma geldi ama oladabilir google bu her şeyi yapar.

makalehizmeti makalehizmeti Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 52 / E
  • Meslek Sağlık Memuru
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 334
  • Beğeniler 27 / 73
  • Ticaret 8, (%100)

Tahir055 adlı üyeden alıntı

Hocam öyle bir şey olsa bile bildiğiniz üzere ytpara ,*** sitesinde adsense ile her şey mevcut ben ilk defa duyuyorum reklam tıkı ile alakası yok aynı adsensedir google kişinin çerezlerine bakar ona göre reklam çıkarıyor yok 1 reklama 0,10 verirken 0,15 veriyormuş bana biraz saçma geldi ama oladabilir google bu her şeyi yapar.

Özel görüşmeler yapabilirler, sonuçta ytpara sitesinde günlük 500k ziyaretçi alan web site sahibi 1-2 tane anca vardır yada yoktur. Bu tür kişiler kurumsal çalıştıkları için forum bazlı iş yapacaklarını ve bilgi paylaşacaklarını sanmıyorum zaten.
Sezdiğim bir başka şeyde büyük sitelerde adsense logosu olmuyor reklamların yanında sanırım.

• Üyelik 13.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kahramanmaraş
  • Ad Soyad T** B**
  • Mesajlar 52
  • Beğeniler 2 / 6
  • Ticaret 1, (%100)

makalehizmeti adlı üyeden alıntı

Özel görüşmeler yapabilirler, sonuçta ytpara sitesinde günlük 500k ziyaretçi alan web site sahibi 1-2 tane anca vardır yada yoktur. Bu tür kişiler kurumsal çalıştıkları için forum bazlı iş yapacaklarını ve bilgi paylaşacaklarını sanmıyorum zaten.
Sezdiğim bir başka şeyde büyük sitelerde adsense logosu olmuyor reklamların yanında sanırım.

Olabilir hocam bu google her şeyi yapabilir youtube örnek olarak bazı videoları kanalları öne çıkarıyorlar bunu biliyorum

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al