anonymated adlı üyeden alıntı

Öyle mi? Var mı peki bir delilin? Soruları çalan her kimse namerttir. Bu çirkin iftiraya bir tane dayanak var mı? Nasıl da halifeye (!) laf atınca sinirleniyorsunuz :) Demi ne de olsa Allah'ın tüm sıfatlarıni taşıyan biri. Ne de olsa rahmeti gazabı geçti. Ne de olsa Allah'ın elçisi. Benim olduğum sınıfta Kürt arkadaşım vardı ilk 5 deydi. Ateist vardı bir sürü hepsi başarılıydı. Atatürkçü vardı bir sürü dersleri iyiydi. Cemaat'ten vardı gayet başarılıydı. Hristiyan bile vardı. Hepsi aynı siniftaydi. Hepsi de arkadaşti. Hepsine de eşit önem verilirdi. Sütten çıkmış ak kaşık diyeb olmadı. Herkesin hatası olur. Nitekim cemaatin de pek tabi hatası olabilir. Ama asla şirk gibi bir hataları olmadı.


Delil bizzat benim. :) Karşıma geçip alnı secdeye değen sizin gibi adamlar polis olacak dediler. Sınavdan önce TC numaramızı aldılar. Sınav yaklaşınca üst taraftan büyük abiler dedikleriniz gelip bizleri sorguya çekti. İster misin daha?

Erdoğan'dan bahsediyorsun sanırım. Umrumda değil. :) Erdoğan gider başka biri gelir. Benim için hiç farketmez. İstediğin gibi eleştir, say söv. Tutup şurada savunma bile yapmam. :)

Ben şirk gibi bir hatanız var demedim. Söylemediğim şeyler hakkında eleştiri yapma. Erdoğan ile ilgili söylemediğim şeyler hakkında yaptığın eleştiri gibi.