LikeSend adlı üyeden alıntı

Okumazsan elbet boş gelir :) internet elinizin altında açın özel okul fiyatlarına bakın 2014 fiyatları bile senin gideceğin okulun minimum 3 katı , nasıl eğitim alacağını ona göre hesapla işte. Dershane fiyatıyla bile zor dönerlerken bu fiyatlara okul gibi eğitim vermeleri imkansız .

Neyse gidecek olan sensin hayırlısı olsun inşallah ben yanılırım da sen iyi eğitim alabilirsin :)

Yazdığın doğruysa lise son öğrencisiymişsin, gideceğin okul dershane havasında geçecek işine gelir bunu farketmemiştim. Senin için tabi ki bu seçenek mantıklısı. Liseye yeni başlayacaklar için aynı şeyi düşünmüyorum.

Ek Olarak:

Bu arkadaş da aynı fiyatlardan bahsetmiş. Çok kötü yerler bile 13-15 bin lira ki bunlar devlet okullarından daha iyi olması imkansız kurumlar . Kayda değer yerler 20-25 hatta 30 bin lira yıllık ...

Sizi de anlıyorum hocam, boşa yormamak için de okumamaya devam ediyorum.

Ek Olarak: Birini gerçekten dinlemeden, empati kurmadan ezbere konuştuğunuz cevabınızda belli olur. Bu yüzden beni dinlemeyene ben kafamı çevirip bakmam. Beni kim düşünmüş ki ben onun yararına düşüneyim, kendimi düşünüyorum.. bunu hayata dar bakanlar tabiki bencil muamelesi yapmaktan öteye gidemez ve bundan sonrasında da cevap gelmeyecek, ona göre yazabilirsiniz. İyi akşamlar :)