brown adlı üyeden alıntı

Kusura bakma kardeşim tatildeydim cevap yazamadım. Şimdi sana şöyle bir bakış açısı kazandırayım belki hayatta bir işine yarar da bir yerlere gelirsin; oyun oynamak sana bir şey kazandırmaz. Zekanı geliştirmez. Sen git biraz derslerine çalış hayatta bir yere gel sonra bir daha yazdıklarını oku. Oyun oynamak bir şeyler bilmek demek değil, sana bir şey kazandırmaz. Biz boş vaktimizi araştırarak geçiyoruz oyun oynarayarak değil. Sen oynuyorsun diye bir şey bileceksin değil. Bir de çıkmış kaç saat oynadığını söyle diyorsun. Tutturmuşsun bir harita diye. Sen oyunlarda yapımcısından, türünden, motorundan fazlasını bilemezsin. Çünkü onlar girişinde yazıyor. Ekrana bakmaya devam.

1. zaten üniversitede okuyorum hatta bitti yüksek ve doktara için çalışıyorum yaşıma dikkatini çekersen boşuna yaşın kadar demediğimi görürsün
2. harita harita diye tutturan ben değil sizsiniz baştan beri sizsiniz alıntı yapıp haksızlığını çıkarttırma çünkü baştan beridir harita diye tuturan ben değilim

brown adlı üyeden alıntı

Kardeş anlıyorum oyun oynamayı seviyorsanız ama yapmıyorsan bu kısmına karışma. Bırak da bilenler konuşsun. Ubisoft dediğin firma Rockstar'ın 5 katı. Kaç tane stüdyoları var. Kaldı ki saydığın oyunların haritalarını toplasan 1 GTA V zor ediyor.

3. benim yapılan oyuna lafım yok , haritaya da yok yada yapay zekaya fakat optimize diyip, bug dolu, kötü servis veren ve o kadar yılın ardından ortaya güzel bir yapımın çıkmaması şuna şöyle bak sen bi ürün aldın yada servis hizmeti, ürün garantilidir, yada verilen servis güzel değildir eğer sende hata yoksa elbetteki aldığın ürünün yada servisin problemlerini dile getirirsin hatta hakkını ararsın, bende bunu dile getiriyorum onun dışında yapım güzel lafım yok ama doğruya doğru bir laf yapımcının oyunları 5 yıldan aşağı çıkmıyor 3 yapımın süreside düz 7 yıl ise bununda 7 yılda çıkacağını söylemekte boş değil 7 yıl geçip eğer bu sorunlar varsa yargılamak boş değildir
4. oyunun hakkında madem yorum yapmışsınız , bende size oynayıp oynamadığınızı soruyorum , bi oyunun hakkında konuşmak kolaydır, çıkartın şurdan makine mühendisini bide yıllarca makinelerde uğraşan birini birinin düşüncesi teorik birininki gerçektir , biri yıllarca deneyimlidir diri teoriye göre anlamaya çalışıp tecrübe kazanır yani oynamadıysanız oyunun ne bug bilirsiniz, ne servisini nede optimizasyonunu sadece varsayımla konuşuyorsunuz demektir
yani kısacası ne benim hakkımda ne oyun hakkında varsayım ve bilmediğiniz şeyler üzerinden yorum yapıyorsunuz buda sizi bas baya haksız çıkarıyor tartışmanın bittiğini varsayıyorum