Arkadaşlar yaklaşık 3 -4 senedir blog işi içerisindeyim. Bir çok özgün makale yazdım. Google adsense de kullandım fakat iyi para kazanamadım. Bu internet işlerinde de bildiğim en önemli şey bir takımın olursa iyi para kazanabiliyor olma durumudur. Yani biz bir takım çalışması ile bir forum (örneğin psikoloji, sağlık, felsefe,) bir konu üzerinde spesifik olarak çalışan yazarları her gün özgün içerik paylaşabilen kadrosu olsa bunu reklam yapsak, back link alsak kolayca pr alsak aynı şey blog içinde geçerli paravan bloglar, özgün yazılar yazan bir kadro mesela şöyle düşünelim
a kişisi sitenin teması ile
b kişisi sitenin yönetimi ile
c kişisisi sitenin reklam işleri ile
d kişsii teknik desteği ile
e kişisi logolar, hazırlanan posterlerle photoshop vs. ile
f kişisi sitenin güvenliği ile
bir de yazar kadrosu olsa bu siteyi bir yere getirsek bir adsense hesabı ile siteyi bağlasak nasıl olur ? Herkes paydan kendine düşeni alır.
Size bir takım çalışması sunuyorum. Yani bir kurucu, yöneticisi olmayan herkesin bir arada kurduğu ilerlettiği bir forum veya zincir blog sitelerinden bahsediyorum. Sizce nasıl olur ?
Daha detaylı konuşma için özel mesaj atabilirsiniz.
Skype adresim mevcuttur.
Arkadaşlar belli bir konu üzerinde ya da bir kaç konu üzerinde yoğunlaşsak örneğin merlininkazani.com tarzında bir site veya özgün bir forum sitesi olsa..
Hayal etmeden hiçbir şeyi başaramayız. Bu düşünceden hareketle bu yazıyı yazma gereksinimi duydum.
Walt Disney: Herşeyin bir fareyle başladığını unutmayın.
Hayallerinizden vazgeçmeyin
yo !