Yazilimci Horoz adlı üyeden alıntı
OVH kesinlikle öneririm. hem gbit hat ve anti ddos pro dahil paketler var. pm atarsan detaylı yardımcı olurum sana, bende bir çokkez açtım. en azından senin derdinden anlıyorumEk Olarak: ek olarak ovh cidden sağlam firmadır ve sana uygun paketleri 480gb ssd vs bulunmaktadır. fiyatlarını görsen türkiyeye göre çok ucuz. kesinlikle OVH
ping muhabbetide olmaz. ben ovh deki makinem ile minecraft ta 2bin kişi oynattım. hiç bir sıkıntısını görmedim. yıllardırda ovh kullanırım
Skypedan görüşelim hocam biz, code.hakan
Natro ve YNT gibi bilindik/kaliteli şirketleri tercih edin.
Tabii öyle yapacağım ama bütçem şuanda çok sınırlı durumda, oyundan gelir sağladığım vakit bu suncuya geçmek istiyorum.
tr alırsan hatta sıkıntı yaşarsın, yurtdışı alırsan da pingde problem yaşarsın.
Hangisini kullanacağız peki dört dörtlük olmasada :)
Ben Turhost.com dedicated sunucularından 109 dolar aylık ödemesi olanı kullanıyorum. Vergiler dahil 450 lira aylık ödemesi mevcut. Ben memnunum Diğer dedicated paketlerini de inceleyebilirsiniz.
Benim kullandığımın özellikleri bunlar
Özellikler:
D9 - SMC Rack Tipi Intel E3-1240 3.4GHZ 4 Core 16 GB Ram 1 adet 240GB E-SSD Disk 1500GB /ay (100mbps paylaşımsız) cPanel Kontrol Panel Lisansı Litespeed Web Sunucu Lisansı
Benim kullandığımın özellikleri bunlar
Özellikler:
D9 - SMC Rack Tipi Intel E3-1240 3.4GHZ 4 Core 16 GB Ram 1 adet 240GB E-SSD Disk 1500GB /ay (100mbps paylaşımsız) cPanel Kontrol Panel Lisansı Litespeed Web Sunucu Lisansı
Özellikler çok iyi ama aylık parasıda bana çok fazla geldi üstat, o kadar pahalı mı oluyor bu makineler.