mustafa94 adlı üyeden alıntı

Hocam hala oynayanlar var hemde pvp olarak.Reklam gibi olmasın ama "ely metin 2" var ben ara sıra giriyorum baya bi oyuncu da var nostalji yaşamak isteyenler oynayabilirler :)

Bence hevesliyseniz açın derim millet nostaljik olsun diye oynuyor iyi bir reklam ile neden tutmasın ki.Başarılar dilerim :)


Bir süre Elymt2'de GM'lik yaptım sonra o platformdan tamamiyle ayrıldım hocam. Pvp oynanan TR oynayandan çok ama verdiğimiz ücretin karşılığını alabilirmiyiz :)

mustafabenli adlı üyeden alıntı

Hala oynayan ve para yatıran insanlar var hocam. Kazanmak istiyorsanız diğer pvp serverlarıdan farklı bir files kullanmanız lazım. Çoğu pvp birbirinin kopyası olmuş. Orta derece emek serverlarına giren oyuncu sayısı fazla.


Bir ana filesi kendimize göre editleriz de hocam reklam için ne kadar gider, karşılık alınır mı bunu merak ediyorum sadece.

reload58 adlı üyeden alıntı

500 online ile aylık 2 bin TL kazanbilirsiniz. Eğer bu işin piiri değilseniz en fazla 700 TL civarında alabilirsiniz. Oyun hatalarını, sistem sorunlarını çözebilmelisiniz. Bu konularda bilginiz var ise bir ev bile geçindirebilirsiniz :)


Hocam 500 online ulaşmak için kaç lira reklam parası gider acaba?