Geçmiş olsun daha çok beklicen diyim :D
Merak etme yakında scam olur bu site de cc.cc gibi :D
Link.TL de yabancı tıklara ödeme vermiyo ama kendi kazanıyor, sadece Türkiye tıklarına ödüyor. Ordan kazandıkları ile de diğer sitelerinde uçuk rakamlar vermeye çalışıyor ama bu değirmen fazla dönmez diyim:D
Merak etme yakında scam olur bu site de cc.cc gibi :D
Link.TL de yabancı tıklara ödeme vermiyo ama kendi kazanıyor, sadece Türkiye tıklarına ödüyor. Ordan kazandıkları ile de diğer sitelerinde uçuk rakamlar vermeye çalışıyor ama bu değirmen fazla dönmez diyim:D
Link.tlnin yabancılara ödemediği doğru. Benim yabancı ziyaretçilerden 1 kuruş kazandığım olmadı daha. link.tlnin sayaçlar hala kapalı 10/1 sayıyor.
Diğer link kısaltma servislerinden Link.tl - shorte ve binbox.io şeklinde kısaltılıyor.
Link.tl başlangıcı olan bir linkin nasıl olurda shorte tıkının 10/1 olur bu şüpheye düşürüyor beni.
Ayrıca Binbox.io metin olarak kullanıyorum ve o link.tlnin nasıl oluyorsa 3.5Katı fazla tekil tık alır beni süpheye düşürüyor. Dediğiniz gibi siteler scama gidiyor. Saldırı olduğu söyleniyo ama üyelere herhangi bir açıklamada bulunmuyor. Ödemeler gecikiyor biz sormasak herhangi bir açıklamada alamıyoruz. Hayırlısı olsun