lostyazilim
tr.link

Bolu Tüneli'nde İki Otobüs Kaza Yaptı: 6 Ölü, 40 Yaralı

7 Mesajlar 1.410 Okunma
acebozum
tr.link

contentwriter contentwriter Kendi halimdeyim Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Kendi halimdeyim
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad İ** Y**
  • Mesajlar 4129
  • Beğeniler 1136 / 1842
  • Ticaret 21, (%100)
Bolu'da TEM otoyolunda sabaha karşı Metro Turizm'e ait iki otobüsün karıştığı trafik kazasında 6 kişi öldü, 40 kişi yaralandı.

Bolu'da TEM otoyolunda sabaha karşı Metro Turizm'e ait iki otobüsün karıştığı trafik kazasında 6 kişi öldü, 40 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle TEM'in İstanbul yönü ulaşıma kapandı. Kaynaşlı'dan itibaren de Ankara yönünde trafik yoğunluğu görüldü.

Kaza, TEM otoyolunun Bolu Dağı Tüneli çıkışında meydana geldi. Niğde'den İstanbul'a giden 68 DK 464 plakalı otobüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle bariyerlere çarpıp devrildi. Arkadan gelen ve Ordu - İstanbul seferini yapan 34 ZZ 5974 plakalı otobüs de duramayarak çelik bariyerlere çaptı ve ardından beton bariyerlerin üzerinde asılı kaldı.

Karayolu bir anda savaş alanına döndü. Devrilen otobüste sürücü Tuncay Sütçü'nün de aralarında bulunduğu toplam 6 kişi hayatını kaybetti. Çoğu devrilen ilk otobüste olmak üzere her iki araçtaki 40 kişi yaralandı.

TEM'in İstanbul yönü ulaşıma kapandı. Olay yerine UMKE, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, 112 Acil Servis ekipleri, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. AFAD ve itfaiye ekiplerinin otobüslerden çıkardığı yaralılar, ambulanslarda yapılan ilk müdahalelerinin ardından Bolu İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki diğer hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan bazılarının durumlarının ağır olduğu, ölü sayısının artabileceği öğrenildi.

Ankara yönünden gelen araçlar Abant Gişeleri'nden D-100 karayolunun Bolu Dağı geçişine yönlendirildi. İstanbul yönünden gelen trafikte ise bayram yoğunluğu dikkat çekti. Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinden itibaren yoğun trafik yaşandığı görüldü.

Kaynak

wmaraci
reklam

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)
Sabaha karşı düşmüştü bu haber fotoları videoları falan da paylaşılmıştı, kaza öncesi otobüslerin makasa falan girdiği yarıştığı söyleniyordu ne derece doğru bilmiyorum. DHA'na satılmış haberin videosu belki ana haberde gösterirler. Sabah olay yerinden kazaya tanık olanların paylaştığı görseller felaketti.

Bu firmanın otobüslerine de cidden binmeyin. Metro=Kaza demek . Yüzlerce insan ölümüne sebep oldu bu firma, nasıl çalışabiliyor hala yolcu taşıtıyorlar aklım almıyor. Belli ki bir şeyleri doğru yapmıyorlar.

"metro otobüs kaza" yazıp google da aratın sayısız büyük kaza görseli var bu kadar kazaya rağmen insanlar nasıl buradan bilet alıyor o da ayrı soru işareti ...

Parçalanmış cesetler olan resim de var ama eklemesem daha iyi, isteyen var ise özelden atarım ...

contentwriter

kişi bu mesajı beğendi.

AKDNZ AKDNZ #Sunucu Kurulumu Kullanıcı
  • Üyelik 28.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Ağ Yöneticisi
  • Konum Azerbeycan
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 1668
  • Beğeniler 645 / 524
  • Ticaret 51, (%100)
Ölenlere Allah'tan rahmet geride kalanlara da sabır diliyorum. Derinlemesine araştırılıp bir ihmal varsa bu üzücü olaya sebep olanlar en ağır şekilde cezalandırılır inşallah. Bugün metro turizmi aradım, karşımdaki görevli sanki ağzında sakız varmış gibi konuşuyordu, bana nezaman gidecen diyor? sanki 40 yıllık arkadaşıyım. Öyle deyince afalladım önce sonrada keyfim nezaman isterse ozaman gidecem bütün seferleri say dedim. Bunu da görünce iyice gıcık oldum bu firmaya ne yalan söyleyim.

• Üyelik 22.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad İ** Y**
  • Mesajlar 4129
  • Beğeniler 1136 / 1842
  • Ticaret 21, (%100)

AKDNZ adlı üyeden alıntı

Ölenlere Allah'tan rahmet geride kalanlara da sabır diliyorum. Derinlemesine araştırılıp bir ihmal varsa bu üzücü olaya sebep olanlar en ağır şekilde cezalandırılır inşallah. Bugün metro turizmi aradım, karşımdaki görevli sanki ağzında sakız varmış gibi konuşuyordu, bana nezaman gidecen diyor? sanki 40 yıllık arkadaşıyım. Öyle deyince afalladım önce sonrada keyfim nezaman isterse ozaman gidecem bütün seferleri say dedim. Bunu da görünce iyice gıcık oldum bu firmaya ne yalan söyleyim.

Bkz: Eli G*tünde İş Yapmak
AKDNZ

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

saltuntas saltuntas WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek blog yazarlığı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 985
  • Beğeniler 42 / 391
  • Ticaret 92, (%99)
Çok zorunda olmadığım taktirde bu firmayı kullanmıyorum. En başta çalışanları seviyesiz. Gerek şoförleri gerekse muavinlerin yaptıkları işe saygısı yok.

tanerava tanerava İlle Edep, İlle Edep Kullanıcı
  • Üyelik 26.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek EVDEN EVE NAKLİYAT
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 473
  • Beğeniler 108 / 107
  • Ticaret 56, (%100)
Allah mekanlarını cennet eylesin tatile gidiyorum diyoar ama şoförler bir sefer daha atayim derken tatili cehenneme ceviriyorlar yazık

• Üyelik 22.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad İ** Y**
  • Mesajlar 4129
  • Beğeniler 1136 / 1842
  • Ticaret 21, (%100)

nispet adlı üyeden alıntı

Çok zorunda olmadığım taktirde bu firmayı kullanmıyorum. En başta çalışanları seviyesiz. Gerek şoförleri gerekse muavinlerin yaptıkları işe saygısı yok.

Aceleyle ertesi gün için otobüs bileti bakarsanız muhtemelen Metro'dan başka boş koltuk bulunan firma yoktur. Ayrıca bilet fiyatları diğer firmalara göre uygun olduğu için de tercih ediliyor.
Bundan 4 ay önceki seyahatimde bizimkiler illa uygun bilet alayım istediler bende ısrarla gidip Kamil Koç'dan aldım. Aradaki fark 15 lira. Sırf bu meblayı ödememek için canımı neden riske edeyim?.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al