Gülşah Semiz tarafından paylaşılan Sosyal Medya Optimizasyonlu wordpress teması ücretsiz olarak sizlerle.Buradaki yazıyı aynen sizlere iletiyorum ;

Bloglar hatta artık tüm web siteleri için sosyal ağlar ve haliyle sitelerin sosyal ağlarla uyumu çok önemli. Bu uyumun sağlanmasına kısaca SMO (Social media optimization) diyoruz. WP-SMO teması da tam bu amaçla hazırlanmış bir wordpress teması.

Genelde minimal tasarımlar yapan benden pek beklenmeyecek bir tema fakat çok içime sinerek hazırladım. Eksikleri / Hataları vardır muhakkak bu yüzden şimdiden kusura bakmayın. Tema ile ilgili güncellemelerden yazıyı takipte kalarak ya da facebook üzerinden blog sayfamın sayfasını beğenerek haberdar olabilirsiniz.

Temanın tam verimle kullanılabilmesi için bazı özel alanların yazı hazırlanırken doldurulması gerek. İndirdiğiniz dosyadaki BENİ OKUMAZSAN SEN KAYBEDERSİN adlı pdf dosyasında bulabilirsiniz. Bunun dışında tema ile kullanılmasını önerdiğim bazı eklentiler var. Bunlardan bir tanesi Facebook Comments. Onun dışında sidebarda bulunan rss linki ile Sosyal ağlar ve iletişim bölümündeki sosyal ağ butonlarının linkleri boş. Sosyal ağ linkleri için index şablonunun, rss için sidebar’ın düzenlenmesi gerek. Temanın bileşen uyumu vardır. Sadece kategoriler 2li blok halinde sıralanır.

Ekran Görüntüleri ve Temayı İndirmek İçin Tıklayın.

Kendi yorumu soracak olursanız gerçekten yaratıcı bir tema kendisini buradan tebrik ediyorum.