-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
PLobcyX adlı üyeden alıntı
Vatan'dan bugüne kadar çok fazla elektronik ürün aldım, hiçbir sorun yaşamadım. Adam akıllı hizmet veriliyor orada. Üç beş kuruş fazla veriyorsunuz ama süper bir destek sağlıyorlar size.
Pekte iyi denemez hocam arkadaş laptop aldı 4 kere bozulde her bozulmasında arkadaş 30-40 gün arası bekletildi ama sonunda hatalarını anlayıp arkadaşa o laptopdan 200 lira fazla olan bir laptop verdiler.Ama arkadaş o süre zarfı içinde mağdur oldu.
Allah hep güzel insanlar çıkarsın karşımıza.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
hocam normaldir dünyadan haberleri olmayanları işe alıyorlar adamın aklı nerdeydi Allah bilir.
3579
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Normalde suya düşme, kullanım hatası vb. olaylar için ekstradan 250-500TL arası garanti servisi verilebiliyor. Bu tercihe bağlı oluyor. Herhalde adam bunu karıştırıp zorunlu zannetiğinden o parayı eklemiş olsa gerek.
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sorun Vatanda değil eleman derdini anlatamamış (İyi niyetli yaklaşım ) fark alarak destek paketi satmaya çalışmış. Bence Merkeze şikayet edin.
Garantileri Vatan vermiyor ürünün servisi veriyor Vatan sadece aracı Yetkili servis onay vermeden Vatan cihaz değişimi Vs. yapamaz
www.Hizliisler.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
blog yazarlığı
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
92, (%99)
Ha birde arkadaşların belirttiği gibi özel sigortalar var. Satış danışmanları bu paketlerden sattığı zaman prim alıyor. Bir ara bende bu sektörde çalıştım. Ürünlerin olduğu fiyatın üzerinden söyleyip arada bu ek garanti paketini de müşteriye tabiri caiz ise iteleyenler vardı. Bu arkadaşta muhtemelen bu tarz bir kişi olabilir (olmayadabilir günahını almak istemem sadece bir alternatif)
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
S** i**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Gidip alın ve kasiyere kontrol ettirin. Uzatmaya gerek bile yok.
Durgun sular derin akar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
ssyazilim adlı üyeden alıntı
Yanlış anladınız heralde ? Ben hizmet ile ilgili bir şikayeti dile getirmedim. Hizmetleri on numara olabilir orası ayrı. Ama Aynı ürünü farklı fiyata satma çabalarını söylüyorum. Aynı özellikteki ürünü 400 tL farkla satmaya çalışırsalar kusura bakmasınlar ben bunu herkese söylerim hatta sikayetvar ve diğer mecralarada konu açacağım...
Almayı düşündüğünüz ürünün üzerinde satış fiyatı varmıydı acaba? yoksa satış temsilcisimi size fiyat verdi?
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
BT Eğitmeni - Webmaster
-
-
Ad Soyad
i** B**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
vatandan alınan bir pc yanlış teknik servise gönderildi, garantiden çıkardılar ve 500 lira masraf yaptılar. Tüketici haklarına başvuru yapılacak bayramdan sonra.
Özel garantisi gerçekten çok özel, deneyin görün.