G4LE
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Fikrim var fakat nasıl yapabileceğim hakkında hiç bir fikrim yok:) kafamdaki soruları sorayım cevaplarsanız sevinirim
-Şimdi web sitesi ile forum farklı şeyler forumun domain,hosting farklı bir şekilde mi alınacak
-forumda günlük 5000 ziyaretçi tahminim var ve bu forumda yüzlerce üye paylaşımda bulunacak ama hostinglere baktığımda 10 e posta hesabı gibi şeyler yazoyor bunlarda kafamı karıştırıyor
-biraz psikopat bir yanım var ve bunu forumada yansıtacağım bolca vahşet olacak :eek: siteye +13,16,18 gibi ibareler koyucam fakat içerikten dolayı forum kapatılır mı ? kapatılmaması için yurt dışı kaynaklı sitelerden domain hosting alsam sonuç değişirmi
yanıtlarsaınz sevinirim :o
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Front-end developer
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bundan 7 sene önceydi yanılmıyorsam(6-8 arası kesin)
Sizin gibi bir forum sitesi açma hayaline girdim ve açtımda sonra fos çıktı aslında ben bunu istemiyormuşum ben kodlamak istiyormuşum. Yazılım yazmak.
İşlem basamağınız;
1- Alan adı ve forumun içeriği belirlenecek.
2- Forum Script buluncak(Mybb,vBulletin ve diğerleri araştırın.)
3- Alan adı ve Hosting firmadan satın alınacak.
4- Script veritabanına kurulacak(Firma kurabilir. Firmanın veri tabanında hazır forum scripleri de olabilir fakat özgün olmak için bir tema yazdırmanız ve bulmanız şart.)
Hayaller, Hayatlar.
Hızlı deneyin, hızlı başarısızlığa uğrayın ve hızlı bir şekilde kendinizi yenileyin.
― T. Peters
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
H** M**
-
-
-
Ticaret
170, (%100)
sağlam sermayeniz yoksa girmeyin hocam onun yerine wordpress blog açın 2-3 ay sonra para kazanmaya başlayın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Uyun fiyatlarla forum hayalinizi gerçek dünyaya geçirebilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Front-end developer
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
grsy adlı üyeden alıntı
Benim içimde bir forum aşkı var gerçekleştirip o aşkı toprağa gömersem belki benden de bir yazılımcı çıkar :)
Konuya gelirsek içerik kanlı olacağa benziyor :) ilgisini çeken insanlar gelecektir diğer sitelerden farklı resim ve videolar hazırlarsanız neden olmasın.
Olmaz demiyorum olur neden olmasın evet bir çok forum sitesi var ama siz daha farklı olabilirsiniz neden olmayasınız.
Sadece ben sabredemedim içerik yazmak ne bileyim takip etmek benim işim değil :) sıkıyor.
Hızlı deneyin, hızlı başarısızlığa uğrayın ve hızlı bir şekilde kendinizi yenileyin.
― T. Peters
riko
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-