lostyazilim
tr.link

Büyük bir ortaklık işi hakkında fikirleriniz ?

16 Mesajlar 1.805 Okunma
lstbozum
tr.link

kendoka kendoka Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Geleneksel Tedavi Usulleri Uzmanı
  • Konum Konya
  • Ad Soyad B** Ö**
  • Mesajlar 1393
  • Beğeniler 257 / 275
  • Ticaret 25, (%100)
Merhaba arkadaşlar

Size makale yazarak para kazanma hakkındaolağan senaryoyu anlatayım.

Şimdi genelde öğrenci arkadaşlar harçlık çıkarmak, kira ödemek vb nedenlerle fazla vakitlerini almayan bir iş arıyorlar.

E tabi hepimiz facebook kullandığımız için mükemmel bir internet bilgimiz var.
Akla ilk gelen internetten para kazanmak. Bu kelimeyi de google ye yazınca karsınıza cıkanlar sizi ürkütüyor.

"Sadece 3 saat ayırarak ayda 5 lira kazanabilirsiniz. Ama önce bize 49.99 dolar vermeniz gerek falan filan"

Elma çiçeğine bak. 3 saat ayırarak ayda 5bin lira kazanıyor ama senden 49.99 dolar kazanmak için site açmış.

Bunu gecelim. Neyse arkadaşlarımız bu sefer de makale yazarak para kazanma işini deniyorlar. 100 kelime 1 liradan işe başlıyorlar ama olmuyor. Okuldu sevgiliydi makaleydi derken çok yazamıyorlar. Düzenli çalışmayanın da bu piyasada işi yoktur bilirsiniz.

Bazı arkadaşlar da bir site aç az bi backlink kas az bi makale gir para kazan derken borç harç bir site açıyor. Ama o anda işler değişiyor. Yani isterseniz bir konu hakkında en faydalı bilgiyi yazın her türlü kurala uyun seo işinin sadece bir kısmını yapmış olursunuz. Diğer kısımları ise olmadan olmazdır.

Forumlarda hep yazarlar: Özgün yaz baska bişeye gerek yok. Yıllardır sorarım hala da sorarım "bir tane örnek var mı ?"

Yok. Yani seo işi uzun ve sabır isteyen bir süreçtir. Alışılagelen tekniklerin dışına çıkmak ve yenilik yakalamak gerekir.
Yani para kazanmak için makale yazan sitesinde yayınlayan bu arkadaşlar başta ne kadar ugrassalar da sonradan yılacaklar. Cünkü iş bu kadar kolay değil. Düşünsenize. Öyle olsa ben 2 editör tutarım. Yazın abi günlük 2 şer makale günde 4 makale girerim. 10 lira verrim. Sonra gelsin paralar. Öle bişey yok kardeş.

Tek başına güç yetmediği için ortak giriyorlar. bu konuya hiç girmicem tam bir facia. Sen az yzdın ben çok yazdım derken yürümüyor arkadaş. Ve bir sorumluluk gerektiriyor.

Ben size bir ortaklık teklif ediyorum.

Sistem şu.

Ben onedio tarzı bir site açacağım. Siteye gerek tema gerek temel seo için gereken her şeyi yapıp kendim içerik gireceğim. Tabi bazen makale bile satın alabilirim. Site 3 ay kadar sağlam devam edilirse baya sağlam olur. Anında index alır ve iyi bir sıralama alır. Sonra siteye her yerden makale almaya başlayacağım.

Siteye kayıt olan her yazarın bir yüzdelik dilimi olacak. Ama bu yüzdelik dilim yazı sayısına göre değil. Okunma sayısına göre olacak. Yani 10 arkadaşımız var. biri 4 yazı yazmış diğeri 8 diğeri 1. Farketmez. Hesap okunma sayısına göre olacak.

Ahmet toplam 3 yazı girmiş ve 5 k okunma sağlamış. mehmet 10 yazı girmiş ama 3 k okunma sağlamış. Yani ne kadar ilgi çekici ne kadar sağlam yazarsanız o kadar çok okunma alacaksınız. Ve buna göre ay sonunda gelen reklam gelirlerinden payınızı alacaksınız.

Mesela sitemiz 1 ayda 100 k hit almış. Bu hit yazarlar arasında bölüştürülecek. Her yazar kendi yazısının aldığı hit kadar paya sahip olacak. Ben 10k hit almışsam toplam gelirin %10 u benim demektir.

Peki karlı mı ?

Şöyle düşünün bir yazı yazdınız 250 kelime. Satsanız 2.5 lira. Fakat bu yazıyı sitemize ekleseniz ömür boyu bir gelir olacak. Belki ilk vadede hemen 2.5 lira almayacaksınız ama uzun vadede size 25 lira bile kazandırabilir.

Diğer avantajları.

Mesela bu siteden backlink sağlayabilirsiniz. Tabi bu kısıtlı olmalı. Mesela 3 yazı girmişsen 1 tanesinde link çıkışı verebilirsin.

Diğer yandan bir ürün satışı da yapabilirsiniz.

Sayfalarınızı facebook tw tm gibi ortamlarda yayabilirsiniz.

Şimdi olayı anlamayanlar diyecek ki "ben bunu kendi siteme de yaparım"

Arkadasım yaparsın da kazanmazsın ki ya.

Ha günlük 5 makale girsen 3 ay kesmeden devam etsen kazanırsın tabi. Ama yine de seni tatmin eder mi bilemiyorum.

Projemize ortak olursan ister 4 yaz ister 10 yaz sen bilirsin. Yani şöyle bir durum var. Aktif olan 50 yazarımız olduğunu düşün. Her biri günlük 1 yazı yayınlasa günde 50 yazı yapar.

Senin sitene ayda 50 yazı girilirken ortak sitemize günde 50 yazı girildiği için doğal olarak bizim sitemizde yazılan bir yazı kafaya oynayacak.

Mevzu arkadaşlar.

Bu projeye başlıyorum. Alan adı önerileri ve eleştirilerinizi bekliyorum.
BostanVA

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

Ozzyfb Ozzyfb ozancorumlu.com Kullanıcı
  • Üyelik 05.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** Ç**
  • Mesajlar 1121
  • Beğeniler 277 / 210
  • Ticaret 2, (%100)
Öncelikle siteme hiçbir SEO çalışması yaptırmadım. Sitemi kurmadan önce adsense nedir onu dahi bilmeyecek kadar da bu işler hakkında bilgisizdim. Fakat sabırla, özgün ve faydalı içerik girerek site 6 ayda azımsanmayacak bir yere geldi. Yani, böyle bir dünya gayet var, onu söyleyeyim.

Yazını da sabırla okudum ama 'okunma sayısı' denen şey çok kolay bir şekilde manüpile edilebilecek bir şey :)

Ayrıca bir matematik öğretmeni olarak 50 yazar olursa, pasta da 50 ye bölünecek demektir. Yani sitenin ne kazandığının bir önemi yok neticede, birey kendine bakar.

Ticaretle uğraşmış biri olarak da söylemem gerekirse 50 kişiyi bulmak öyle kolay iş değildir. Haydi buldun, elinde bir sözleşmen yok, çalışanın değiller, bu insanları düzenli ve verimli kullanman 2 kat daha zor. İlk gün 50 kişi buldun, 1 ay sonra elinde 5 kişi kalırsa site ne hale düşecek ?

Backlink çıkışı olayına girersen hele, istediğin kadar kısıtlama koy, site çöplük olacaktır diye düşünüyorum.

Ayrıca bu '50' kişi sana niye, nasıl güvenecek ? Paylarını vermedin diyelim, ne olacak ?

Fikrin kötü değil. Sadece kafanı biraz daha açıp, farklı bakış açıları yaratabilmen için şeytanın avukatlığını yapmaya çalıştım. Umarım anlatabilmişimdir.
Klzmoon

kişi bu mesajı beğendi.

Aylık 150k+ Tekil Özgün Eğitim Sitesi Reklam/Tanıtım Yazısı

http://goo.gl/YZb0E2

Olric Olric WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.01.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Reklam
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad O** Ç**
  • Mesajlar 1178
  • Beğeniler 0 / 247
  • Ticaret 42, (%100)
Bu şekilde işleyen bi proje vardı yanılmıyorsam bildirgeç, bir süre sonra iptal olmuştu zarar verdiğinden ötürü. Eğer ki yazarlara ödenecek paranın tatmini ve sitenin giderleri birbiriyle sağlıklı bir şekilde oturursa gayet güzel.

• Üyelik 02.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum Konya
  • Ad Soyad B** Ö**
  • Mesajlar 1393
  • Beğeniler 257 / 275
  • Ticaret 25, (%100)

Ozzyfb adlı üyeden alıntı

Öncelikle siteme hiçbir SEO çalışması yaptırmadım. Sitemi kurmadan önce adsense nedir onu dahi bilmeyecek kadar da bu işler hakkında bilgisizdim. Fakat sabırla, özgün ve faydalı içerik girerek site 6 ayda azımsanmayacak bir yere geldi. Yani, böyle bir dünya gayet var, onu söyleyeyim.

Yazını da sabırla okudum ama 'okunma sayısı' denen şey çok kolay bir şekilde manüpile edilebilecek bir şey :)

Ayrıca bir matematik öğretmeni olarak 50 yazar olursa, pasta da 50 ye bölünecek demektir. Yani sitenin ne kazandığının bir önemi yok neticede, birey kendine bakar.

Ticaretle uğraşmış biri olarak da söylemem gerekirse 50 kişiyi bulmak öyle kolay iş değildir. Haydi buldun, elinde bir sözleşmen yok, çalışanın değiller, bu insanları düzenli ve verimli kullanman 2 kat daha zor. İlk gün 50 kişi buldun, 1 ay sonra elinde 5 kişi kalırsa site ne hale düşecek ?

Backlink çıkışı olayına girersen hele, istediğin kadar kısıtlama koy, site çöplük olacaktır diye düşünüyorum.

Ayrıca bu '50' kişi sana niye, nasıl güvenecek ? Paylarını vermedin diyelim, ne olacak ?

Fikrin kötü değil. Sadece kafanı biraz daha açıp, farklı bakış açıları yaratabilmen için şeytanın avukatlığını yapmaya çalıştım. Umarım anlatabilmişimdir.

Ustam yorumun için teşekürler.
Sırayla gidelim.

Sabırla 6 ay çalışma yapmışsın. Ama bunu yapmayan veya yapamayan o kadar çok kişi var ki. Ve bi de şöyle düşün senin sitene aynı senin gibi 5 kişi daha emk verseydi ?. Sen şuankinden daha fazla kazanırdın.

Ortaklık işinin amacı nedir ?
Mevcut öleni paylaşmak değil. Yani ben ortak arıyorsam "gel kardeş ben tek başına 10 lira kazanıyorum. 2kişi 5er paylaşalım" demem. Aksine "ben tek başına 10 kazanıyorum sen de gel beraber 50 kazanalım sen 25 ben 25 işimize bakalım"

Birey tabi kendi kazancına bakar ama farkı farkedemediniz galiba. Mesela sizin sitenizin index hızı 1 saat ise siteye 50 katılımcı içerik eklediği için bu 1 dk kadar olur. Bu sadece bir yönü. Otoriter bir sitede yayınlana yazı ile daha basit bir site bir olamaz.

Manipulu olayı dediğiniz gibi zor bir konu. Burada devreye istatikler giriyor. Zaten manipulu olayını google bile bildiriyor. Bizim tedbirimiz şu. "Arkadas ne hayır ? senin yazı 10k hit almış bi tane reklama tıklanmamış" Yani o kısım işin en zor kısmı ve ciddi bir çalışma gerektiriyor.

Proje ilk başta web üzerinde olacak tabiki ama 3 ay içinde gerekli tüm resmi işlemler hallolacak.

Backlink çıkışı bir siteyi link çöplüğü yapmaz. Bu yanlış anlaşılmış bir hakikattır. Bizim araştırmacı olamayan insanımızın bencilliğinin bir bahnesidir. Bu konuda detaylı bir açıklama yapabilirim. Ama yeri burası değil. Siteyi faydasız yapan şey içeriğin kötü olmasıdır. Yabancı siteleri bir inceleyin. Her yazılarında 2 belki 4 link çıkışı var. Yani 2010 yıllarında whois backlinkçilerin çıkardığı bir söylenti o kadar. Şartlarına uygun yapılan bir link çıkışı google gözünde artıdır.

Her proje büyümek için başlar. Dediğiniz gibi bir gün 50 kişi içerik girer diğer gün girmezse proje faydalı olmaz. Fakat büyüme hedefimizi mantıklı atarsak sıkıntı olmaz. Yani ben ilk basta 50 kişinin geleceğini sanmıyorum. Belli bir hedef tutturulunca o hedefin altına düşmemek için eksiği parayla makale yazdırıp kapatacağım. Yada kendim yazacağım.

Beyin fırtınası böle olur. Teşekürler :)

Ek Olarak:

Olric adlı üyeden alıntı

Bu şekilde işleyen bi proje vardı yanılmıyorsam bildirgeç, bir süre sonra iptal olmuştu zarar verdiğinden ötürü. Eğer ki yazarlara ödenecek paranın tatmini ve sitenin giderleri birbiriyle sağlıklı bir şekilde oturursa gayet güzel.

Ustam ticaret işi çok süprizlidir. Bugün oyun sitesinden kazanan da var batan da. Ha dediğin gibi eğer para yazarı tatmin ederse giderek büyür projemiz.

Yıl 1900lü yıllara 5 - 10 kala bir eczacı bahçesinde 3 ayaklı pirinç bir tencrede karbonatlı bir şurup yaptı. Garip bardağını 5 sente satıp sevindi. Serin ve lezzetliydi sloganı. Bence bu eczacı bir gün dünyanın en çok bilinen içeceğini keşfettiğini bilmiyordu.
koka kola:cool:

wmaraci
wmaraci

Ozzyfb Ozzyfb ozancorumlu.com Kullanıcı
  • Üyelik 05.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** Ç**
  • Mesajlar 1121
  • Beğeniler 277 / 210
  • Ticaret 2, (%100)

kendoka adlı üyeden alıntı

Ustam yorumun için teşekürler.
Sırayla gidelim.

Sabırla 6 ay çalışma yapmışsın. Ama bunu yapmayan veya yapamayan o kadar çok kişi var ki. Ve bi de şöyle düşün senin sitene aynı senin gibi 5 kişi daha emk verseydi ?. Sen şuankinden daha fazla kazanırdın.

Ortaklık işinin amacı nedir ?
Mevcut öleni paylaşmak değil. Yani ben ortak arıyorsam "gel kardeş ben tek başına 10 lira kazanıyorum. 2kişi 5er paylaşalım" demem. Aksine "ben tek başına 10 kazanıyorum sen de gel beraber 50 kazanalım sen 25 ben 25 işimize bakalım"

Birey tabi kendi kazancına bakar ama farkı farkedemediniz galiba. Mesela sizin sitenizin index hızı 1 saat ise siteye 50 katılımcı içerik eklediği için bu 1 dk kadar olur. Bu sadece bir yönü. Otoriter bir sitede yayınlana yazı ile daha basit bir site bir olamaz.

Manipulu olayı dediğiniz gibi zor bir konu. Burada devreye istatikler giriyor. Zaten manipulu olayını google bile bildiriyor. Bizim tedbirimiz şu. "Arkadas ne hayır ? senin yazı 10k hit almış bi tane reklama tıklanmamış" Yani o kısım işin en zor kısmı ve ciddi bir çalışma gerektiriyor.

Proje ilk başta web üzerinde olacak tabiki ama 3 ay içinde gerekli tüm resmi işlemler hallolacak.

Backlink çıkışı bir siteyi link çöplüğü yapmaz. Bu yanlış anlaşılmış bir hakikattır. Bizim araştırmacı olamayan insanımızın bencilliğinin bir bahnesidir. Bu konuda detaylı bir açıklama yapabilirim. Ama yeri burası değil. Siteyi faydasız yapan şey içeriğin kötü olmasıdır. Yabancı siteleri bir inceleyin. Her yazılarında 2 belki 4 link çıkışı var. Yani 2010 yıllarında whois backlinkçilerin çıkardığı bir söylenti o kadar. Şartlarına uygun yapılan bir link çıkışı google gözünde artıdır.

Her proje büyümek için başlar. Dediğiniz gibi bir gün 50 kişi içerik girer diğer gün girmezse proje faydalı olmaz. Fakat büyüme hedefimizi mantıklı atarsak sıkıntı olmaz. Yani ben ilk basta 50 kişinin geleceğini sanmıyorum. Belli bir hedef tutturulunca o hedefin altına düşmemek için eksiği parayla makale yazdırıp kapatacağım. Yada kendim yazacağım.

Beyin fırtınası böle olur. Teşekürler :)

Zorlamaya devam ediyorum.

Sitenin içeriği ne olacak ? onedio tarzı demişsin. Sence aslı olan bir şeyin taklidi ne kadar iş yapar ?

Ayrıca 50 kişiyi geç 5 kişi bile bu konuda bulmak sence kolay mıdır ? Bizim insanımız kendi sitesi için bile özenerek bir şey yapmıyor. Çoğu insan ya botla yazı bilmem ne çekiyor ya da copy-paste. Bu insanlar 'senin' siten için düzenli ve özgün içerik üretecekler. Türk mantalitesini çok iyi bildiğim için zor olacağını düşünüyorum. (Milliyetçi bir tonda söylemiyorum, ben de Türk'üm, buradan bir maraz doğmasın gece gece durduk yere :))

Ayrıca işin en önemli kısmı para. Ve bu parayı dağıtma işin bence senin söylediğin gibi okunma sayısıyla falan olmaz.

Belki şöyle olabilir. Her yazarın yazısı için ayrı bir reklam birimi oluşturulur. Herkes kazandığını alır mantığı saçma olur ama oran açısından belki bu şekilde bir şey olabilir. Ama gene manüpileye çok açık. Türk olduğumuzu hatırlatırım.

Ayrıca 'güven' konusu da önemli.

Bence eğer gerçekten inanıyorsan böyle bir projeye, yatırım yapıp kendin başlamalısın. Başlayıp, atıyorum ayda 1000 tl getiren bir site yaparsan bu şekilde, bunu gören insanlar işte o zaman dahil olmak isteyebilirler. Ayrıca bu şekilde kimseye muhtaç olmadığını da göstermiş olursun. (Muhtaç kelimesini bilerek kullandım.) Yani ancak bu şekilde 'işveren' olursun.

Cümle içinde 'büyük ortalık' belki kulağa güzel geliyor ama 100 kişiyle ortaklık olmaz, realite bu.

Uyumam lazım ama umarım kafanı biraz zorlayabilmişimdir :)

Ayrıca KESİNLİKLE inancını zedelemek için yazmıyorum bunları. Sanırım bunu zaten anlayabiliyorsundur ama gene de belirtmek isterim. Yapılamayacak bir şey yok. İnanmak ve durmadan çalışmak...
BostanVA

kişi bu mesajı beğendi.

Aylık 150k+ Tekil Özgün Eğitim Sitesi Reklam/Tanıtım Yazısı

http://goo.gl/YZb0E2

• Üyelik 02.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum Konya
  • Ad Soyad B** Ö**
  • Mesajlar 1393
  • Beğeniler 257 / 275
  • Ticaret 25, (%100)

Ozzyfb adlı üyeden alıntı

Zorlamaya devam ediyorum.

Sitenin içeriği ne olacak ? onedio tarzı demişsin. Sence aslı olan bir şeyin taklidi ne kadar iş yapar ?

Ayrıca 50 kişiyi geç 5 kişi bile bu konuda bulmak sence kolay mıdır ? Bizim insanımız kendi sitesi için bile özenerek bir şey yapmıyor. Çoğu insan ya botla yazı bilmem ne çekiyor ya da copy-paste. Bu insanlar 'senin' siten için düzenli ve özgün içerik üretecekler. Türk mantalitesini çok iyi bildiğim için zor olacağını düşünüyorum. (Milliyetçi bir tonda söylemiyorum, ben de Türk'üm, buradan bir maraz doğmasın gece gece durduk yere :))

Ayrıca işin en önemli kısmı para. Ve bu parayı dağıtma işin bence senin söylediğin gibi okunma sayısıyla falan olmaz.

Belki şöyle olabilir. Her yazarın yazısı için ayrı bir reklam birimi oluşturulur. Herkes kazandığını alır mantığı saçma olur ama oran açısından belki bu şekilde bir şey olabilir. Ama gene manüpileye çok açık. Türk olduğumuzu hatırlatırım.

Ayrıca 'güven' konusu da önemli.

Bence eğer gerçekten inanıyorsan böyle bir projeye, yatırım yapıp kendin başlamalısın. Başlayıp, atıyorum ayda 1000 tl getiren bir site yaparsan bu şekilde, bunu gören insanlar işte o zaman dahil olmak isteyebilirler. Ayrıca bu şekilde kimseye muhtaç olmadığını da göstermiş olursun. (Muhtaç kelimesini bilerek kullandım.) Yani ancak bu şekilde 'işveren' olursun.

Cümle içinde 'büyük ortalık' belki kulağa güzel geliyor ama 100 kişiyle ortaklık olmaz, realite bu.

Uyumam lazım ama umarım kafanı biraz zorlayabilmişimdir :)

Ayrıca KESİNLİKLE inancını zedelemek için yazmıyorum bunları. Sanırım bunu zaten anlayabiliyorsundur ama gene de belirtmek isterim. Yapılamayacak bir şey yok. İnanmak ve durmadan çalışmak...

Ustam neden ve nasıl yazdığını çok iyi anlıyorum. Teşekür ederim.

Tabiki öncelikli hedefim kendi başıma projeyi ispatlamak. Bakın millet 30 kuruş tıklama maliyeti için nasıl çalşıyor. Çoğu zaman kazanmıyorlar. Çoğu zaman reklam politikalarımız diye para kesiyor google ama yinede google.

Yani iş öncelikle para kazanılacak ve proje ispatlanacak.

Manipule olayı dediğim gibi en önemli kısım ve detaylıca düşünülmeli.

Geri kalan durum ise şöyle olmalı. Makale yazarı hesabını yapacak.

Ben bir makale yazıp satsam kaç para eder. atıyorum 2.5 lira.
Ama bunu sitede yayınlasam %3 tıklama alsa 1k gösetirmden 30 tık olur. 30 tıklama bana 2.5 lira kazandırır mı kazandırmaz mı ?

Yani eğer sadece bir yazıdan bir yılda makalenin satış fiyatının 4 katı kazanılabiliyorsa bence müthiş olur. "makalemi 5 liraya satacağıma az sabrederim 20 lira kazanırım " dedirtebilirsek iş tamamdır.

Gerek makale satışı gerekse makaleyi kendi sitende yayınlamaktan daha çok kazandırdığımızda insanlar kendileri gelcektir. O zaman da şirketleşm süreci başlar zaten.

Ha bir de belli bir limitin üstünde gösterim alan yazarlarımıza tanıtım yazısı satma izni verirsek bence bu iş tutar.

Zuperman Zuperman WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğretmen Adayı
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad M** Ü**
  • Mesajlar 531
  • Beğeniler 55 / 97
  • Ticaret 5, (%100)
@ozzyfb gerekli açıklamayı yapmış kendinle çelişmektesin neden mi ?
Hemen cevaplıyalım ilk cümlelerinde demişsinki kendi sitesi için özgün makale 1 ay bilemedin 2 ay yazıp sıkılıyor sonra bırakıyor demişsin ee sen düzenli özgün makale oluşturan insan nasıl bulucaksın ozaman.Onun harici özgün 100 kelimelik makale 1 tl etsin diyelim burada yazcağın makale kafana göre olabilir ama senin sistemde adam hit çekmek için absürt kaçabilen hertürden şeyi yazmaya çabalıyacak ve bu da ileride başını ağrıtabilir :)
ntka

kişi bu mesajı beğendi.

Hayat seni yıkabilir ama önemli olan yıkıldığın zaman daha sağlam ayağa kalka bilmektir.

• Üyelik 02.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum Konya
  • Ad Soyad B** Ö**
  • Mesajlar 1393
  • Beğeniler 257 / 275
  • Ticaret 25, (%100)

Zuperman adlı üyeden alıntı

Hemen cevaplıyalım ilk cümlelerinde demişsinki kendi sitesi için özgün makale 1 ay bilemedin 2 ay yazıp sıkılıyor sonra bırakıyor demişsin ee sen düzenli özgün makale oluşturan insan nasıl bulucaksın ozaman.Onun harici özgün 100 kelimelik makale 1 tl etsin diyelim burada yazcağın makale kafana göre olabilir ama senin sistemde adam hit çekmek için absürt kaçabilen hertürden şeyi yazmaya çabalıyacak ve bu da ileride başını ağrıtabilir :)

Şimdi güzel forumdasım. Ben zaten düzenli çalışıp düzenli yazıp düzenli seo yapıp para kazananlar için bir alternatif üretmedim. Projenin basında da belirttiğim gibi. Gel yazar ol. 2 yazı yaz. Sonra istersen dönüp bakma. Sitenin tüm seo işlemlerini ve sen yazmadığın zaman senin yerini dolduracak sorumluluğu ben alıyorum. Bunu nasıl yapıyorum. Eğer belli bir süre hedefin altına düşersek yani yazar arkadaşlar yazmazsa ben gidip parayla yazdırıyorum.

Yazıların tümü kontrol edilecek. Link çıkışı var mı cinsel içerik veya küfür var mı ? Tüm bunlar gözetim altında olacak. Ve dediğim gibi ben insanlara makalenizi satmayın gelin burada yayınlayın dediğimde daha çok kazandırabiliyorsam bu konular rahatca aşılabilir :)

ntka ntka https://ntka.org Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Agent
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad N** T**
  • Mesajlar 2762
  • Beğeniler 811 / 810
  • Ticaret 262, (%100)

Zuperman adlı üyeden alıntı

Mantıklı yazmışsın bizim insanlarımız genel olarak eğer para gözlüyse herşeyi yapar :)
Zuperman

kişi bu mesajı beğendi.

dijitalsite.com.tr ister al / ister sat / yeni üyelere 20 tl bakiye hediye

ermaneray ermaneray proje danışmanlığı Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek satınalma/proje danışmanlık
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 2627
  • Beğeniler 77 / 644
  • Ticaret 12, (%100)
Vermeden almak olur mu hiç
Kimse 2 3 ay beklentisi olmadan yazmaz yazmamalıda para vereceksin ki yazan kişinin yazasi gelecek ki 2 3 ay sonra siteyi satmayacagın ne malum ? Bunun garantisi verilmeli noter üzerinden
Eminim iyi niyetli düşünüyorsun ama hep kendini düşünmeden çalışacak insanları düşünerek acaba onlar nasıl rahat eder yada ettirebilirimi düşünmen lazım herşeyi usulüne göre pay edebilecek bir sistem tasarlayarak öncelik para ile makale alarak başlamanda fayda var
Mevcut yapıda kimse seninle çalışmaz üzgünüm sevgili hocam

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 16 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 16 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al