-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Oncelikle herkese merhaba,
Bir haber sitemiz var ve sitemizin mobil uyumlu tasarimi mevcut. O yuzden bir mobil uygulama istemiyorum ama soyle birsey istiyorum;
1) Telefona indirilebilen bir uygulama android uygulama logosu olacak. Logo da sitemizin logosu olacak.
2) O logoya tiklayinca otomatik olarak sitemizin ana sayfasi acilacak. (Uygulamanin icinde degil, browser da acilacak) Cunku zaten mobil bir tasarimimiz var.
Buradaki amacim sadece insanlar telefonlarina indirdikleri logoya tiklayinca sitemizin anasayfasina kolaylikla ulasabilmeleri...
Bunu nasil yapabilirim? Ya da bu konuda bana yardimci olabilecek bir arkadas var mi?
Umarim istedigim seyi anlatabilmisimdir... Onerileriniz ve destekleriniz icin simdiden tesekkur ederim.
www.chpgundemi.com'un Genel Yayın Yönetmeni
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam appsgeyser sitesine girerek bu dediginiz seyi 5 dk da yapabilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
O var zaten hocam ama sorunlar oluyor. Cok kasiliyor, zaman zaman hatalar meydana geliyor. Bir de site uygulama icinde calisiyor. Benim istedigim su; logoya tiklayinca telefonun kendi tarayicisinda acilsin. Bu bildigim kadariyla cok basit bir kod yazilarak yapilabilecek bisey ama tabi bu konuda siz hocalarimin yardimi gerekiyor...
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam dediginiz olayi oradan da yapabilirsiniz. Sizin icin yapardim da bayram dolayisiyla pc başında olamayacagim. Siz bir sayfa olusturun logoya sitenizin linkini verin. Kodu alin appsgeyser de app olustururken html i secin. Daha sonra ayarlar kisminda tum linkler ayri tarayica acilsin yapin. Bu kadar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam istediğiniz projenızı uygulama olarak appgeyserden degıl en orjınal yerı olan android developer toolstan uyguna yaparız
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
mehmeter46 adlı üyeden alıntı
Hocam dediginiz olayi oradan da yapabilirsiniz. Sizin icin yapardim da bayram dolayisiyla pc başında olamayacagim. Siz bir sayfa olusturun logoya sitenizin linkini verin. Kodu alin appsgeyser de app olustururken html i secin. Daha sonra ayarlar kisminda tum linkler ayri tarayica acilsin yapin. Bu kadar.
Arkadaslar onerileriniz icin hepinize tesekkur ederim. Mehmeter46 arkadas ile ozelden yazistik ve istedigim projeyi gerceklestirdik. Mehmeter46'ya da tesekkur ediyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.