riko adlı üyeden alıntı

Google Adwords'a reklam ver. Anahtar kelimen dar nasılsa. 1 ay içinde ilk sayfaya belki de ilk sıraya çıkarsın. Başlangıç olarak 25 tl yüklediğinde 100 tl geliyor zaten. En azından bir dene.

site abimin fakat çalışmasını ben aldım o attı zamanında reklam 2-3 kere bilgisayara format atıp başka hesaptan yaptı bir kaç kez onu felan

Ek Olarak:

Karikatürname adlı üyeden alıntı

Google yutuyor mu peki bunu? Sen normal şekilde iyi bir çalışma yapsan da zaten zamanla istediğin sıralamaya gelebiliyorsun. Mesela ben tamamen amatör olarak başladım, 7 aydır düzenli içerik giriyorum, bulduğum her sosyal paylaşım sitesinden backlink alıyorum, twitter, facebook, pinterest, google+ vs tüm sosyal medya hesaplarından da paylaşım yapıyorum, karikatür kelimesinde 2. sıraya kadar yükseldim. İlk sırada da mynet var, ama yakında onu da geçip 1. sıraya yerleşeceğimi düşünüyorum. Normal çalışmalar dışında hiç yapay hit vs kullanmadım. Hatta spam hitleri google analytics aracılığıyla bildirdim, bunları yok say dedim.

site seoya uyumlu bir site değil yani bir alexa widget dahi ekliyemiyorsunuz siteyi tasarlıyana bildirceksiniz geri dönüş yapıcak ekliyecek felan 3 gün geçiyor minimum. ftp bilgilerini paylaşmıyorlar seoya uygun ftp bilgileri elimde olsaydı çok daha verimli bir çalışma sergiliyebilirdim 2 gün önce konu açtım alexa widget ekledim site çöktü diye