Madem Wordpress destek forumu, Wordpress konusunda destek vereceksiniz, bilgimi/yeteneğimi konuşturur, forum olacaksa da Wordpress forum kurardım. Ve öyle destek verirdim.
İlk olarak değerli düşünceleriniz için teşekkürler cevaba gelicek olursam WordPress deki yeneteğimizi inşallah forum içinde yavaş yavaş göstereceğiz ikinci konuya değinecek olursam WordPress forumu kurardım kısmına şimdi WordPress de forum kurmanız oldukca zor sebebine gelecek olursa içerik eklerken sql cümleciklerini çalıştırdığı için %70 oranında cpu artışı oluyor bunun neticesinde site yavaşlıyor ayrıca bu olaydan dolayı sitede açıklar oluşuyor ilk haftadan hacklenmeyi göze alamam heralde ayrıca tek konuda %70 arttırıyor aynı anda 2 konu açtığımızı hesap edersek %140 cpu artışı demek oluyor WordPress alt yapıya sahip olabilmem için 2 adet wps yi birleştirmem gerekiyor o kadar maddi imkanada şu an sahip değilim. :)
Ek Olarak:
konusal adlı hocamın dediği gibi bbpress kurmakla başlayın
Şu an kullandığımız alt yapıdan gayet memnunuz değerli düşünceleriniz için çok teşekkür ederim. :)
Ek Olarak:
Kullanıcı panelini daha sade yapardım. Sosyal grupları falan kaldırırdım. Uzun zamandır sayfanız uyesi olanlara ve aktif forum kullanıcılarına ufak jestler yapardım. Ne bileyim iki günlük bir sayfada ismini paylaşmak gibi. Dmoz sistemi gibi her kategoriye editör eklerdim Sayfanın en altında bulunan Hakkımızda bölümüne kötü de olsa bir yazı eklerdim. Şu anda aklıma gelenler bunlar
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim kesinlikle dikkate alıcam. :)