Blacksheep adlı üyeden alıntı

Kısa sürede yükseleceksiniz daha sonrasında penalty yiyeceksiniz ve ani düşüş yaşayacaksınız hergün bir Wp açılır mı bir dur bir sabret O herşeyi bilen Typolara bile dikkat eden Google senin bu yaptıklarının sanal olduğunu bilmeyecek mi Algoritmaları bu kadar kolay olsaydı çok kolay manipüle edilebilirdi.O açtığın 45 bloga her gün özgün bir konu yazarak bir ay boyunca besle ufaktan onlarada ziyaretçi çekmeye başla daha sonrasında tanıtım yazısı mı alıyorsun Footer link mi alıyosun al spama sokmak için elinden geleni yapıyorsun dikkat et :)


yapay hit alımını durdurdum bloglardan da link çıkışlarını iptal ediyorum bu kadar kişi yanlış söylüyor olamaz sanırım :) peki backlink çalışması hakkında ne düşünüyor sunuz ? şu sosyal sitelere yolladığım facebook twitter scorp.it ve wmaraci dahil diğer forumlar ?

Ek Olarak:

myth2012 adlı üyeden alıntı

Sitenize hit çekmenizi önermiyorum ayrıca wordpress paravan blog çalışmanızıda yanlış buluyorum, zira bu şekilde yaptığınız blogları sizin sitenizi yükseltmek amacıyla açtığınızı google zaten biliyor, google bu kadar zeki değil bilemez diye düşünüyorsanız sadece 1 içerikli kalitesiz bir sitenin sitenize yararı ne olur birde böyle düşünün. Paravan blog sistemi konusunda yardımcı olmamı isterseniz özelden yazın yardımcı olayım. Diğer çalışmalarınız doğal yöntemler bunlar içinde tanıtım yazısı, video ve sosyal medya işine önem vermenizi tavsiye ederim.


bir çok kişinin aynı şeyi söylemesinden dolayı durdurdum fakat şimdide google buna günlük 70 hit geliyordu şimdi neden azaldı diyip bir şey yapmasın ?

Ek Olarak: Bu arada bu programlardan kredi kazanmaya devam ediyorum bir forumda kredileri alanlar oluyor ufaktan bir şeyler kazanıyım en azından :) 5bin krediyi program 50 tl ye satıyor 2 günde 1k kazanıyorum ben :))